-
Helena má období kdy je vnitřně neštˇastná.
Helena má období kdy je vnitřně se sebou nespokojená. Kamil -
-
Re: Helena má období kdy je vnitřně neštˇastná.
Zato Ty, Kamile, máš evidentně období, kdy si myslíš, že hlásáš moudra.
-
-
Nemusím Helenu Vondráčkovou a neposlouchám jí
-
-
Nechápem prečo potom chodíš na túto stránku-si trápny
-
-
Helenka😂😂😂😇☹😐😯🤮🤮🤮🤮☹😯😉😉😂😂😂😀😇
-
Helena Vondráčková aj Michal David🤮
-
???
Líbí se vám písnička Já vítám déšť alelůja *14* -
-
Re: ???
Jo líbí se mi ta písnička. *3* -
Re: ???
Vy dvě jste asi na palici, ne? To nestačí napsat jen jednou? *8*
-
-
Já se musím smát, poté, co se helena vrátila z dovolené, všechny příspěvky pod diskusemi, které byly k normalizační heleně nelichotivé, byly smazány. Michale, to jsi měl, co dělat, viď, to ti to dalo hodně práce a zkus si představit, co si o té tvé mega starr opravdu myslíme, za rámeček by jsi si to nedal a helena také ne. Opravdu michale, její písně už neberou, jsou ohrané a nedá se to už poslouchat, tak se s tím smiř. Možná by pomohlo, kdyby jsi začal zpívat Ty, to by byly hity a vás obou, to by se rádia přetrhla.
-
Soudy, pře, bulváry..., soudy, pře, bulváry..., soudy, pře, bulváry...a k tomu velká chuť na money... *7*
-
O "národní poklad" není zájem není divu, že se propadla ve slavíkovi. Její soudy s paní Kubišovou a státem jí likvidují a ten její blázen to pořád nechápe.
-
Helenka
Helenka Vondráčková se mi celý život moc líbí,mám ji hrozně ráda a taky si jí vážím jako člověka. -
Dnes jsem si někde přečetl, že prý Helena Vondráčková je adoptovaná a uvádí to sama ve své knize, já jsem sice už starý,(80 let) ale tohle přece nebude normální slušný člověk pouštět do etéru, to si nechá pro sebe, ostatně nikomu do toho nic není, ale jak je vidět tisk má pravdu Helena Vondráčková už neví, jak by na sebe upozornila.