Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vondráčková by se nad sebou už konečně měla trochu zamyslet, nikdo jí nemůže přijít na jméno kvůli jejímu chování, měla by za vším udělat tlustou čáru a začít znova. Je to vážně nechutný, na její koncert bych nešla hlavně kvůli tomu, jaká je a takhle to vidí spousta lidí. Velký úbytek fanoušků a popularity - Heleno vzpamatujte se a začněte střízlivě uvažovat a napravovat to, co jste způsobila. Jenom riskujete, že se od Vás odvrátí i ten poslední zbytek fanoušků, který Vám zatím ještě zůstal. Zastavte se a podívejte se za sebe, co všechno jste způsobila. Buďte už konečně rozumná.
  • Luky1987

Ja TV vôbec nesledujem🤮

• Luky1987

Helena Vondráčková bola dobrá za mlada ako speváčka a pesničky nemala zlé. Ale teraz už nič moc

• Helenu Vondráčkovou vypínám, přepínám, naprostý nezájem.
    • Snažil jsem se dokoukat celý nový klip s Deylem, on je fakt dobrý,ba dokonce výborný, ale paní Vondráčková, nezlobte se,ale vám to nejde, vám chybí kvalitní textaři, to je další z nepovedených duetů. Nedoposlouchal jsem to. Deyle, kde tě můžeme vidět a slyšet, jsi talent.
  • Luky1987

Sajrajt je Helena Vondráčková ako speváčka už dávno

• Veleuzasna Helenka s velkym srdcem a panem uzasnym prohrala dalsi soud. To neni mozne, proc tak uzasnou damu nenechaji vyhrat aspon jeden soud. Jsem z toho cely smutny jak nekdo tuto bajecnou zenu muze nemit rad. Pujdu skocit z mostu, protoze svet je tak nespravedlivy...
  • MartinDyntar
    Přesně tak Luky a správně, v tom s tebou naprosto uplne souhlasím.
  • go, Helo, go!

Hezky Hely!!!!!!!! *1*
  • Luky1987

Helena Vondráčková aj Michal David🤮

• Pali

Helenku Vondráčkovú si vážim po celý môj život už od ôsmich rokov zbožňujem ju a nesmierne ma bolí ak jej zlí ľudia ubližujú 🙂 ako jej fanúšika ma to nevýslovne bolí teším sa na jej koncert 12.11, v Olomoucibude isto fantastická ako vždy je nadčasovou Pani Speváčkou🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit