Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Helena Vondráčková nič moc aj ako speváčka. Ja ju nepočúvam 

• Musela zrušit další vystoupení 27.10 v Hluku to je už velké fiasko *7*
    • Ale není,lidé nemají zkrátka náladu a peníze.Je to v něčem úplně jiném. *7* Není to o zpěvačce Heleně.Tak si to prostě přiznejme.
      • Ale je to fiasko na Bílou Gotta a mnoho dalších lidé náladu a peníze mají ale na bezcharakterní Vondráčkovou už ne ! Tak si to konečně přiznejte *15*
  • MartinDyntar
    Populární asi jak u koho a jak pro koho!! Pro mně však nikoli!!
  • Laďa

Helena je dospělá a může se rozhodnout, s kým bude žít, do toho jí nemá ani otec co mluvit. Za oním dopisem Vondráčka staršího vidím dílko spíš jejího méně úspěšného bratra. A vím od lidí ze svého okolí, že Martin Michal je údajně "dobrej chlap".
    • Re: Laďa

Přesně tak. Rozumní rodiče nemluví do výběru partnera ani třicetiletým.To prostě nejde.Helena byla celý život hodná,citlivá, pozorná, a oni nabyli dojmu, že jí můžou manipulovat.Ten dopis byl hodně nešťastný krok,ale už se stalo.Staří lidé dětinští. Pravda je pro ně černá a bílá a hlavně ta jejich...
    • Re: Laďa

Vondráček starší je tiež dospelý ako Helena, a tiež sa môže rozhodnúť (a to už roky), aký bude mať názor na chovanie svojej dcéry. Nie je nesvojprávny a nepotrebuje, aby ho hecoval syn proti dcére.A že je Jiří menej úspešný ako Helena? Všetci nemôžeme byť v jednom balíku. Mám dosť pre život, a určite nie je okolo neho toľko škandálov, ako okolo Heleny, odkedy ona žije s údajne "dobrým chlapom". *13*
      • Re: Re: Laďa

Martino, o to ale vůbec nejde. Starý pán může mít jiný názor, a taky má, než jeho dcera. Ale ,i když je pan V. jinak myslím slušný člověk, ten dopis byl podraz a dýka do zad. Ještě jiná věc by byla, kdyby ho poslal Heleně. Ale tohle???? V podstatě tím Heleně uzavřel navěky cestu. Pořád tady někdo moudrý radí, dát vztahy do pořádku. Ale co to vlastně znamená? Podle nich vlastně jen rozvod.A i kdyby se to někdy stalo, vždyť nikdo z nás nemá nikdy nic míti za definitivní, muselo by to být jen a jen její rozhodnutí. Ona nikomu z nich neublížila, jen si vzala muže podle svého . A je její svaté právo.
      • Re: Re: Laďa

Martino, a dovedeš si vůbec představit, že kdybys byla veřejně známá osoba,by tvůj táta napsal do novin takové věci? Pan Vondráček si ve svém věku asi ani nedomyslel, jak své dceři ubližuje.A navíc je to celé blábol. Ten, kdo by se měl omluvit, je především bratr Heleny, který svými rozhovory rozpoutal celé to peklo. Proč vlastně? Co je komu do toho, že MM zkrachoval? Je snad první? A co o tom všichni víte? A že byl několikrát rozvedený - zase soukromá věc. Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Někdo má celý život milenky a je to v pořádku...Všechny tyhle "mínusy" Helena věděla, není nesvéprávná a přesto se rozhodla, jak se rozhodla. Nikdo nemá právo jí mluvit do života a už vůbec ne tímto způsobem. Ani devadesátiletý táta, ani nikdo jiný.
  • Měl jsem tu čest poznat osobně. Arogantní, nepříjemná ženská. Dost nesympatická. Podle fotek na facebooku a videí kde je vyretušovaná, s filtrem a zmalovaná vypadá jak mladice. Ano vím kolik ji je. Docela šok zmalovaná stařena, želví krk, s žilnatýma rukama umělejma kozama a na obličeji jistě několik plastik a tunu makeupu. Ona se snaží pořád usmívat jinak má zvláštní škleb, a špatnou výslovnost. Jak píšu zažil jsem ji dost nepříjemnou a arogantní. Jako zpěvačka dobrá. Ale už to není jak dřív. Často zpívá na playback hlavně v televizi, živě dost falešně. Jako člověk myslím že byla sympatická. Ale jak má Martina je prostě jiná. Díky němu se soudí. Rozhádala si kolegy, přátele, a hlavně rodinu. Je to stará rašple.Tak nevím jestli je opravdu šťastná to asi jen hraje. Koncerty má vyprodané. Ale je to další zpěvačka co neumí sama odejít. Bude zpívat dokud neumře. Martin se jen na ni přiživuje. Dokument bez žádne sebereflexe.

• Luky1987

Súhlasím

• Paní Heleno Vondráčková, vaše 13. komnata se mi nelíbila, proč jste se o tatínka nestarala, vždyť jste měla čas na všechno a na tátu ne?
  • Helena

Chci jen říct...Byla jsem na muzikálu Noc na Karlštejně...Do té doby jsem si myslela že Helena umí jak se říká,ale když Monika Absolonová začala zpívat písničku Lásko má já stůňu,měla jsem husí kůži a tajil se mi dech.Řeknu vám kam se na ní Helena hrabe.Takže mám jedinej vzkaz.HELENO MONika TE STRČILA DO KaPSY!!!JDI DO DUCHODU BO TĚ NEMU6U ANI VIDĚT
    • Re: Helena

Kdo se skrývá za pseudonymy, je sám ubožák, česky správně tady píše málokdo, Monika Absolonová stěží vyprodá Lucernu, nemá žádný repertoár, možná zpívá dobře, ale to je vše, chybí charizma. A to mají jen superhvězdy jako Helena. Závist stíhá taky jen superhvězdy, proto po ní jde bulvár. Další ubožáci, co se přiživují na hvězdě. Honza
    • Re: Helena

Clarisso co to tady kvákáš za blbosti nějaká protekční Absolonová Heleně nesahá ani po ty kotníký a to jak hlasem tak ani ničím jiným!!! ta se akorád hodila za tu čarodějnici v pohádce princezna ze mléjna *15*
      • Re: Re: Helena

Hele Peťulko na nic jsme se tě neptala.Nauč se nejdřív psat česky a pak teprve kritizuj.Je vidět,že nejsi objektivní a že jsi nikdy nikoho jinýho neslyšel zpívat na živo jinak by jsi věděl o čem mluvím.Ta protekčnín Absolonová jak píšeš aspoň neplní bulvár trapnejma kauzama jako naše Helča.Víc lidí ji nemusí z tohodle důvodu.Takže se měj pěkně a adios *5*
        • Re: Re: Re: Helena

Milá Clariss, ty máš o češtině co povídat!!! Nejdříve se nauč psát sama a pak kritizuj druhé!!!!! *1*
          • Re: Re: Re: Re: Helena

Hele ty jsi začal s kritikou a nikdo se tě neprosil.Nepsala jsem to tobě.Tak nevim proč buzeruješ člověka za jeho názor.Ten tvůj taky nikdo nekritizuje.Jo a když už jsme u tý češtiny tak si přečti pořádně ten svuj první příspěvek... *15* *1*
  • Luky1987

Helena Vondráčková bola dobrá kedysi za mlada, ale už je nič moc hlasovo aj spieva falošne naživo. Mala ísť už dávno do dôchodku radšej

• Vážně se divím, že Vondráčková má stále náladu tahat lidi po soudech a soudit se o každou hovadinu. Mě osobně by takový životní styl zničil. To svědčí o tom, že je to frustrovaná, nespokojená a nejspíš zamindrákovaná osoba,která hodně zahořkla. Nerozumím, proč to dělá..jestli si myslí, že tím získá publicitu a lidi začnou chodit na její koncerty, tak se hodně plete. Kdo má chuť poslouchat zpěvačku, která se každej den objevuje v bulváru a někoho napadá??
  • Já jsem si myslel, že stará vondráčková drží smutek, ale ona poskytuje rozhovory, jak na běžícím pásu a vysmátá je jak lečo
    Pane Vondráčku a paní Lucko Vondráčková upřimnou soustrast a pokud to půjde vše nejlepší a hodně zdraví do roku 2012.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit