-
Helenka😂😂😂😇🤮🤮😯😉
-
Pane jo. .to je sama Helena Vondráčkova, Michal David. ..pane jó už vám k diskusi chybi asi jen maxim turbulenc... lepší to nečist a jít už mnohem raději pryc z diskuse na osobnostech.cz.
-
Helenka je super
Helenka je super mam ju strasne rada no...Martin to je nieco uplne ine!!!Jeho proste rada nemam a podla toho co som si vsimla ho nemaju radi viacery *1* Ale ludia nechapem preco vsetci kritizujete Helenku? Kvoli Martinovi?? Tak kritizujte jeho a nie ju!Pretoze ci sa vam to paci ci nie Helenka je uzasna kazdy o nej vie a je to fakt osobnost *4* -
-
Re: Helenka je super
Souhlasím, Helena je super žena, krásně vypadá a její hlas - výborný. Je i profesionálka, a tak by si měla uvědomit jak ji vztah s MM strašně ublížil. Jako žena ji chápu, že ho miluje,ale musí u toho přemýšlet a nedávat okolí najevo ,že on je nej a nej a ostatní mu jen ubližují, on má pravdu atd... Mrzí mě hlavně vztah s paní Kubišovou. *9*
-
-
🤮
-
A este nieco...
Viete comu nerozumiem preco tu pisu aj kritici, ktori Helenku radi nemaju? Ved ked ju nemate radi tak si proste nevsimajte jej meno nedopisujte ziadne prispevky a bude dobre *3* Helenka nebude citat veci, ktore jej ublizuju,pretoze skuste si predstavit keby niekto pisal o Vas taketo somariny citalo by sa vam to dobre??Ved Helenka je clovek a tiez ma svoje pocity a podla jej vystupovania si myslim ze je to mila a citliva zena. -
-
Re: A este nieco...
Někdo nesnese kritiku co *7* Proč by jsme sem nelezli, je demokracie a když se nám něco nelíbí, tak to dáme najevo. Ostatně HV o tom ví svoje že? Poznali to i její kdysi kamarádi. -
Re: A este nieco...
GO TO HELL
-
-
Helena Vondrackova je ukazkovy pripad totalniho zblbnuti.Mozna me budou z manzilkem za tyto slova zalovat ale ja fakt nechapu jak nekdo muze kvuli chlapovi takhle zblbnout.Hodit prez palubu rodinu a lidi co ji meli radi kvuli jednomu vykutalenymu chlapovi.Vim,ze manzela miluje ale mela by myslet vlastni hlavou a ne se nechat vest jako loutka.
-
-
No jo pané jo, Bože muj je to skutečně ta Helena Vondráčková?, no já tedy skutečně nevím u mě se dnes všechny pěkné naježené lišky nějak ztrácejí někde za obzorem v Hořicích a nevím přesně kde, každopádně zdravím také Helenku z Hořic. Ale naježený hlas u mě už tedy skutečně nemá.
-
Helena Vondáčková je ako speváčka sajrajt. Ja ju nepočúvam
-
Mně by zajímalo, jak reagoval chudák pan Jiří Vondráček na ten výhrůžný dopis, který uveřejnil spolu s HV MM, paní HV, to jste tomu fakt nemohla zabránit, svého bratra chcete oškubat, jen proto, že mu závidíte, ale co se divím, totéž jste udělala i u kamarádky paní Marty Kubišové. Škoda vás.
-
-
HV nechala výhrůžný dopis poslat i vlastnímu otci dalo se čekat že po jeho smrti se budou chtít mstít na J. Vondráčkovi.JV by se neměl nechat rozhodně zastrašit "impérium" HV a MM se řítí do propasti zrušené nebo poloprázdné koncerty naprosto zničený kredit prohrané soudy exekuce atd..navenek se dvojka tváří že je vše v pohodě ale není!! *16*
-
-
Přesně tak, závistivá a majetkuchtivá Helča pomalu táhne tam, kam patří a to svojí vlastní vinou!!! A vinou svého manžílka, který není o nic lepší než ona. Ti dva se k sobě vážně hodí. HV a MM jsou živým příkladem, kam až může nenávist člověka zavést. Jedině ke zkáze! Prostě odstrašující případy. Milost s nimi.
-
-
-
Helena Vondráčková aj Michal David🤮