-
Štrougalova matrace, Helenko, nikdy nezapomeneme... *16*
-
-
totálna a fatálna blbosť výmysel nezakladajúci sa na pravde
-
-
Škoda, opravdu nepovedený klip.
-
Petr
Fanoušci Heleny nezapomente hlasovat pro naší Heluš už od 1 října at si říká kdo chce co chce stále u nás nemá v popu konkurenci *4* *3* *4* -
-
Re: Petr
To není pravda, Helena je už u konce s dechem. Konkurentkou a velkou je její vlastní neteř Lucie.
-
-
Ďakujeme týmto Pavlovi - zástupcovi všetkých generácií, že nás uviedol do obrazu a zhodnotil aj zdravotný stav Čechov a Slovákov. Po tomto jeho príspevku hromadne pôjdeme k očnému a ušnému lekárovi, aby sme videli a počuli to, čo si želá on.
-
Hlasujte pro Helču
WWW.SLAVIK.SEZNAM.CZ -
asi jo
zdarec nevite nekdo jak se jmenuje v originale pisnicka A TY SE PTAS CO JA.za odpoved predem dekuji *4* -
-
Re: asi jo
A ty se ptáš co já....v originále od Abby The winner takes it all ( Viděla jsem film Mamma mia tak vim :-)) ) *3* -
-
Re: Re: asi jo
to je snad jasné *3*
-
-
-
Četl jsem, že Vondráčková musela v Rokycanech rozdávat lístky zadára a rodina jí vzkazuje v P.Světě, že nemají zájem o usmíření, protože se chová nemravně a lže.
MM má údajně dítě, které porodila jeho právnička.
Jak dlouho ještě Helena vydrží maskovat své neštěstí ?
Dokáže se zbavit ještě Michala ? Už přece musela prozřít ! -
Prodejná a prolhaná osoba i rodina jí odvrhla *7*
-
HELENA
JE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA,KTERÁ ZÁŘÍ SVOJÍ ENERGIÍ A TU POTOM PŘENÁŠÍ NA SVÉ FANOUŠKY. MÁ KRÁSNÉ DOPLNˇKY I NÁS REPREZENTUJE SKVĚLÝM ŠATNÍKEM,COŽ JINÝM BY TAKÉ SLUŠELO.PÍSNIČKY SUPER. *3* -
je to kočka
Viděla jsem ji naživo - vypadá naprosto úžasně! v obličeji je pořád moc hezká... -
-
Re: je to kočka
Zdravím do slepeckého ústavu! *3* -
-
Re: Re: je to kočka
Zdravím závistivce.
-
-