-
Helenka Vondráčková je v pohode ako speváčka a pesničky má dobré
-
mně se moc líbí paní Lucie Vondráčková Plekancová s malým a s manželem. Hodně štěstí Lucko.
-
-
seš v heleně.
-
-
Nevíte někdo jestli už porodila Gavlásková ? také jsem slyšela a četla že údajně děcko čeká s Michalem prý nesmí Gavlásková přes práh Helenina domu *16* jestli je to pravda tak by jí Helena měla ještě vlasy vyškubat *10*
-
Vondráčková se propadá, protože lidi vidí, jak se chová. Helčo, lidi nejsou blbí a všem jsi se zprotivila, na to jsi nemyslela viď? Kdo za tebou teď stojí? Možná jenom tvůj manžel, který ti radí, jak si udělat ještě víc nepřátel. Kdo tě má rád? Pro koho jsi vzor? Kdo tě obdivuje? NIKDO.
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* zhoríš v pekle ty drbno jedna Andy
-
já ji obdivuju už jenom proto že je to nejúspěšnější zpěvačka ČR,debile
-
-
A já ji obdivuji za to, co všechno dokázala. Pustit si její nahrávky z šedesátých. sedmdesátých let je pohlazení na duši. Anebo muzikálové melodie, ty jsou v jejím podání nepřekonatelné. Dosud nejlepší a nejúspěšnější česká zpěvačka .Hvězda. Zahraničních úspěchů má na svém kontě nespočetně. Nevím o žádné druhé, která by mohla její všestrannosti konkurovat.
-
Opravdu je to naše nejúspěšnější zpěvačka? Nemýlíte se fanoušku?
-
-
Hezký příspěvek hovořící za vše. *4*
-
-
Nejúspěšnější zpěvačka v ČR je Lucie Bílá, její slavík to dokazuje, jste tak trochu mimo mísu, Vondráčková je dávno out, na slavíka si nesáhla,ani nepamatuju a fanoušci ji hodně rychle ubývají.
-
-
Asi nie, slavík nič neznamená je to zmanipulovaná anketa kde sa kupčí s hlasmi.... aké má pani Bíla zahraničné ocenenia????koľko ich je?? Pani Vondráčková má predaných cca 10 000 000 albumou, akú predajnosť má pani Bíla?
-
-
-
-
Já tedy nevím, ale zase v aha bylo, že MM podává žalobu na pana Jiřího Vondráčka, hele stará vondráčková vzpamatuj se a zastav to, tvůj brácha se staral o tátu, ty ne, to že jsi byla za ním v nemocnici, nic neznamená (a tvoje slzy na pohřbu, také fraška) a že dle informací z tisku se tvůj muž MM soudí o každej prd, je všeobecně známo. Bráchovi určitě nejde o tvoje prachy, ale chce poukázat na to, že MM není svatý ani dokonalý, kdyby byl dokonalý nejsi jeho pátá manželka. A Martin Dejdar se jistě k celé kauze vyjádří sám, pokud se nebude bát MM. A co se týče Kateřiny Brožové, chlap by měl být genlemann, Kateřina není zpěvačka je to především herečka a potom zpívá, to helčo, tvému muži nedošlo. Bylo to trapné a tohle bude trapné též.
-
-
Je pravda, že se MM naprosto zbytečně obul do Kateřiny Brožové tím svým ubohým bulvárním výrokem, on, který se rád pasuje jako bojovník proti bulváru!!! Prostě - stejný bojuje proti stejnému!!! Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá..., a někdy "vrána vráně oči klová"!!! *16*
-
-
Veľavážená Pani Helenka Vondráčková veľmi si Vás vážim a mám Vás nadovšetko rád ste naozaj obdivuhodná a príjemná Speváčka držím Vám palce a nesmierne ma bolí že Vám niektorí ľudia ubližujú to ma bolí lebo Vy si zaslúžite našu lásku obdiv som nadšený že stále prekrásne spievate pesničk Dívčí žena ma nesmierne potešil krásne si ju zaspievala Vaším nádherne zamatovým hlasom🙂 nádhera akú dokáže vykúzliť len Vy ste naozaj báječná🙂
-
Přesně tak, HV vypadá dobře jen díky plastikám, žádný jiný kouzlo ji nepomohlo, nic víc za tím nikdo nehledejte. A tady ani nejde o vzhled, ale o charakter a jaký má paní HV charakter, nám za ta léta již předvedla. Takže netřeba komentovat.
-
-
Hm čo vieš o charaktere pani Vondráčkovej Helenka je výnimočne vzácna ľudská Osobnosť skvelá milá úprimná vždy ochotná diskutovať a kto si ýe ju súdiš na základe nejakého bulváru toto si Helenka naozaj nezaslúži
-
-
www.youtube.com František Sahula Helenka se vdává
-
Moja najmilovanejšia pani Vondráčková milujem ju už od mojich ôsmich rokov života a som prenáramne šťastný že stále krásne spieva tancuje stepuje no je báječná a fantastická🙂
-
helenka
překrásná lovuju jí *14* *14*