Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
905 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pali

Pani Helenku Vondráčkovú si nesmierne vážim obdivujem ju je naozaj báječná Speváčka vzácna výnimočná ľudská Osobnosť podľa mňa je Pani Vondráčková svetová Speváčka držím jej palce a moc a moc jej fandím nezabudnem na to ako som sa do nej zamiloval ešte ako osemročný clapec ked vystupovala v našom martinskom amfiku je pre mňa absolútna jednička  Helenka Vondráčková je stále excelentná brilantná a nadčasová Pani Speváčka Helenku zbožňujem a moc a moc jej držim palce mám ju nesmierne rád a bolí ma ak sa jej ubližuje🙂🙂🙂😍

• Pokud nevykopene Michala je její kariéra zdá se u konce debakl ve slavíkovi a zrušené koncerty kvůli nezájmu lidí jsou alarmující *16*
  • Pali

Pre mňa je Pani Vondráčková srdiečkovo slniečková Pani Speváčka fandím jej od môjich ôsmich rokov a som náramne šťastný že stále úspešne koncertuje zbožňujem ju a nesmierne si ju vážím a ctím

• Pali

Pani Helenka je mojou milovanou Spevákou moc a moc si ju vážim a hlboko ctím je naozaj výnimočná a vzácna multitalentovaná umelkyňa😍

• http://www.sinagl.cz/images/stories/fotky/PS_Profesni_debakl_270912.jpg

Helenko, Heleno, odvrhni to Vemeno a vše bude spraveno...
    Zas budeš Slavíkem, milovaným publikem.
  • Luky1987
    Já nikoho neblokuji a nejsem admin této stránky ,ale funguje to tady tak, že když nekdo píše vulgárne na nejakou osobnost, tak je zablokován
    • Prosím ťa tak čo tu na ňu kidaš. Načo sa sem vôbec tlačiš. Tvoj názor vypravaj doma. A keď niekto povie že Helenin spev nič moc tak by mal ísť na psychiatriu. Prosím ťa zdrz sa komentára áno.
  • ...

She is good
  • Dnes jsem zjistil zajímavou zkušenost, náhodou jsem pročítal na internetu zprávy a to i AHA, byl tam článek o heleně vondráčkové, jak drží dietu a byla k tomu diskuse a ne zrovna lichotivé příspěvky, odpoledne již tam žádné příspěvky nebyly, zřejmě náš národní poklad už nepřipouští diskuse pod články, protože to by se něco dočetla, to jen tak pro informaci.
  • Z knihy dětských říkadel Špity špity bábo
    Michal , Michal ,
    kozu píchal
    ona mečela
    až do večera
  • HV se snaží zachránit svoji zničenou kariéru aspoň na Slovensku, protože ví,že Češi ji dávno odepsali, tak je na Slovensku pečená vařená. Jsem zvědavá, jak dlouho ji to vydrží tam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit