-
Pokud nevykopene Michala je její kariéra zdá se u konce debakl ve slavíkovi a zrušené koncerty kvůli nezájmu lidí jsou alarmující *16*
-
Pre mňa je Pani Vondráčková srdiečkovo slniečková Pani Speváčka fandím jej od môjich ôsmich rokov a som náramne šťastný že stále úspešne koncertuje zbožňujem ju a nesmierne si ju vážím a ctím
-
Pani Helenka je mojou milovanou Spevákou moc a moc si ju vážim a hlboko ctím je naozaj výnimočná a vzácna multitalentovaná umelkyňa😍
-
http://www.sinagl.cz/images/stories/fotky/PS_Profesni_debakl_270912.jpg
Helenko, Heleno, odvrhni to Vemeno a vše bude spraveno...
Zas budeš Slavíkem, milovaným publikem. -
Já nikoho neblokuji a nejsem admin této stránky ,ale funguje to tady tak, že když nekdo píše vulgárne na nejakou osobnost, tak je zablokován
-
-
Prosím ťa tak čo tu na ňu kidaš. Načo sa sem vôbec tlačiš. Tvoj názor vypravaj doma. A keď niekto povie že Helenin spev nič moc tak by mal ísť na psychiatriu. Prosím ťa zdrz sa komentára áno.
-
-
...
She is good -
Dnes jsem zjistil zajímavou zkušenost, náhodou jsem pročítal na internetu zprávy a to i AHA, byl tam článek o heleně vondráčkové, jak drží dietu a byla k tomu diskuse a ne zrovna lichotivé příspěvky, odpoledne již tam žádné příspěvky nebyly, zřejmě náš národní poklad už nepřipouští diskuse pod články, protože to by se něco dočetla, to jen tak pro informaci.
-
Z knihy dětských říkadel Špity špity bábo
Michal , Michal ,
kozu píchal
ona mečela
až do večera -
HV se snaží zachránit svoji zničenou kariéru aspoň na Slovensku, protože ví,že Češi ji dávno odepsali, tak je na Slovensku pečená vařená. Jsem zvědavá, jak dlouho ji to vydrží tam.
-
Už vypadá na svůj věk a to má několik plastik...její vystoupení v hlasu bylo špatné vypadala na sedmdesát a nezpívala čistě.. její nové písničky se dobrých deset let nedostali do rotací v rádíích a ve všech anketách popularity strmě klesla...o poloprázdných koncertech se toho taky napsalo hodně...je škoda že tak upadla ale za vše si může sama měla by v tichosti odejít...
-
-
Vy si dál čtěte Blesk a Heleně dejte pokoj
-