Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

Líbí se vám písnička Já vítám déšť alelůja *14*
    • Re:

Helena je už docela stará neni krásná jako barbínka,ale má krásný písničky
  • Helenka

je moc dobra osoba chci ji videt nejak se me to nedari jesi si to cte tak jii moc pozdravuju at je porad takovy jaka je at porad tak pekne zpiva vypada at je zdrava stasna to nejdulizitejsi 721972216 *4* kdyz te vydim jsem stasna
  • Proč taková hvězda

nosí bílé gaťky pod černé šaty????? *15*
  • pozdrav

Dobry den Heleno chci vam pogratulovat jste dobra spe vacka a moc se mi libite jste fakt super vase faninka paja *4*
  • pls

poslete mi plosim nake vase pisnicky
  • Poděkování

Milá paní Helenko, moc Vás zdravím, přeji hodně zdraví, štěstí a děkuji Vám za knihu - ve které ničeho prožitého a udělaného nelitujete. Právě jsem ji dočetla a jsem ráda, že jsem její majitelkou. Moc mi pomohla při některých již prožitých věcech a také ničeho nelituji. Ještě jednou děkuji. Vaše posluchačka Dana
  • Pro Helenu

Dobry den!Prestavim Vam jmunuju se Vaclav Zvonecek *3* .Je mi 24let.Jsem neslysici ale dobre mluvim.Jsem z Plzne.Strasne Vam moc a moc prosim chci s vama na koncert tancit napr vy budete zpivat a tancovat.Ja strasne red tancuju a posloucham hudbu.Znam Prahu.Chodil jsem do skoly neslysici v Praze v jecne ulici a byl jsem na internate 12let.Strasne vas moc a moc prosim chci s vama na koncert tancovat.Jste moc dobra a vy pekne zpivate.Moje adresa je Vaclav Zvonecek,Źlutická 30,Plzen- kosutka,32329 *3* .Napiste Nam.Dekuji Vam moc.Zdravi Vas VASA *3* *14* *4* *14* *5*
  • foto Helena

Helenko, mám z Vašich vystoupení nějaké fotografie z doby před více jak 30 lety. Pokud máte o ně zájem, pošlu e-mailem na Vaši www stránku. *4*
  • HELENKA

Je to *4*
  • Helenko,

moc Vám fandím a obdivuji. Byla Jsem na natáčení Vaší Dlouhé noci a moc se mi to líbilo.O to víc mne mrzí články a tahanice o peníze v různých bulvárech a projevy Vašeho manžela, který Vám jen škodí a odvrací od Vás nejen bývalé kamarády, ale i fanoušky. Léta dřiny a úspěchů,Váš velkolepý návrat na výsluní tímto kazí.Chápu, že je Vaší oporou, ale sundejte růžové brýle! Lidé, kteří ho znají z dřívějška mohou vyprávět, co je to za člověka.Přeji Vám hodně zdraví, síly,štěstí a zůstaňte tak fajn jako dosud.Máme Vás moc rádi, jste prostě skvělá! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit