-
Helenka
Pani Helenka je velmi dobry pani spevacka. Stele jej fandim a to vlastne od veľkej éry Zlatých rokov ked bola v prvej trojke uznávaných a stále aj nadalej uznávaných speváčok pani Gombitovej a pani Zagorovej.Takéto speváčky už viac nie sú. Takže drťžím stále palce tomuto trojlístku- V+G+Z s pozdravom Duško Bratislava *3* -
divím se
této osobě ,že nemá soudnost *9* *9* je až někdy směšná -
nechte žít
Jsem rád, když o někom čtu chválu, je pravda, že Heleny je dost nejen na obrazovkách, ale i v rádiu. Ale proč ne?Spíš mě mrzí ta hanebnější slova, i když každý na to má právo, je přeci demokracie. Pokud se Marta rozhodla po revoluci opět s Helenou stýkat a pracovat věděla sama asi proč, kdyby nechtěla vyhne se Heleně obloukem nebo ji dodatečně pošpiní. Víme snad, jaké bylo zákulisí? A není to už za námi, pořád se jenom ohlížíme dozadu a hledáme nějaké pitomosti. Heleno známe se dobře a já si tě nesmírně vážím za to, jaká jsi. Pracovitá nejen v hudebním žánru, ale i doma na zahradě. Málokdo by dokázal za jeden den udělat tolik práce co ty.A prosím tě až budeme spolu někde na kšeftě, že mě zase vezmeš domů na Zbraslav. A jen pro Vás, myslíte si že sobecká osoba by vás nenechala jít z odbočky na Řitku. Helena sobecká není a tak zajížďka 10 km ji nedělalo žádný problém, bála se aby se mě v noci ve tři ráno něco nestalo. Heleno pracuj i nadále ve velké pohodě a hlavně klid. Těším se na setkání. Pa Zdeněk *4* *14* *4* *4* -
*5* *14* *7* *10*
-
Nejúžasnější človíček
Paní Helenka Vondráčková je ten nejúžasnější člověk na světě. Je prostě dokonalá, nejen jako zpěvačka, ale i jako člověk. Její písničky mi dávají sílu jít dál a hladí mě po duši. Ať si kdo chce, co chce říká, ale pro mě je Helenka zářící hvězda, která nikdy nevyhasne. Bez Heleny by můj život neměl smysl. Zbožňuji ji! Je prostě úžasná... *14* -
Helenka
Milá paní Helenko. Mám Vás moc ráda a když Vás vidím zpívat, tak si vždycky řeknu, že se člověk nemusí bát stárnout. Vypadáte skvěle a zpíváte božsky. Moje dcera má ze mě legraci,když mě vidí, jak Vás obdivuji. Ale je to tak. Přeji Vám mnoho lásky, štěstí a ať Vám to pořád tak dobře zpívá. Zdenka. *4* *4* *4* -
PANÍ HELENKA
SAMOU RADOST,SAMÉ KVÍTÍ,VELKÝ DORT A DOBRÉ PITÍ,ŠTĚSTÍ Ať SE NA VÁS SMĚJE,TO VŠE K NAROZENINÁM VÁM PŘEJE MARCELA Z VÍCEMĚŘIC. JSTE PROSTĚ JEDINEČNÁ. *3* -
helenka
Milá Helenko, o tom, že moc krásně zpíváte a Vaše velká osobnost je neodiskutovatelná, jste byla vyfocená s velice elegantními hodinkami/bílé s korálky/ kdepak jste je koupila? Ráda bych se po Vás "opičila" Díky Iva *4* -
Pro Helenku ...
Helenko, přejeme Ti mnoho pevného zdraví,nechť tvůj hlas ještě dlouhá léta slyšíme ... Nic si nedělej z lidí, kteří Tě pomlouvají, neboť je to jenom závist, která jim škodí a Tobě přidává na kráse a úspěchu ... Buď stále svá ... -
plastikbába
Heleno,Heleno, pokud si chceš zachovat dekorum,kopni toho skřeta do prdele.Jinak táhni i s ním. Jsi kráva neobyčejně pitomá.Ty by jsi měla platit Martě!Ta musela poctivě dřít. Ty? ty jsi se zaprodala rudochům.Divín se,že po převratu se s tebou Marta sešla a dokonce zazpívala.Veškeré tvé úspory ten parchant utratil a teď se snažíte získat prašule jinak?FUJ!!!!!!