Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
905 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plastikbába

Heleno,Heleno, pokud si chceš zachovat dekorum,kopni toho skřeta do prdele.Jinak táhni i s ním. Jsi kráva neobyčejně pitomá.Ty by jsi měla platit Martě!Ta musela poctivě dřít. Ty? ty jsi se zaprodala rudochům.Divín se,že po převratu se s tebou Marta sešla a dokonce zazpívala.Veškeré tvé úspory ten parchant utratil a teď se snažíte získat prašule jinak?FUJ!!!!!!
  • Pro paní HELENU

Paní Heleno, jste úžasná!Nejen svými hity ale i vzhledem.Jen tak dál, hlavně hodně zdravíčka!
  • Klaním se Vám

Helenka je pro mě vítězskou na první čáře nějaká Aneta L. nebo Lucie B.na Vás nikdy nebude mít a Vy Heleno Vy jste ze všech ta nejlepší
  • Pro paní Helenu

Paní Vondráčková moc Vám fandím a strašně Vás obdivuju?? Chodím na Vaše koncerty pravidelně a v televizy si Vás nenechám nikdy ujít?? Ráda bych se zeptala jestli neplánujete další překrásný koncert v Karlových Varech??
  • Pepes

Je to zasrana krava at se vrati do hrobu cubka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re:tterezka

Ty seš jednoduchá!!!
  • Prosim, kdyby nekdo mel pisnicku "A ty se ptáš co já", mohli byste mi ji poslat na mignonne@seznam.cz Diky
  • ahoj jak chodíš na ty plastiky stejně vime že ti je 150 let
    • Re:

Tomu človíčku co psal 16.1. 2006
      Závidíš že ona na to má a ty ne? To víš to je dřina a práce odvedená za kterou si může pořídit co chce dokonce i plastiky.
      150 let jí určitě není ale i přesto na její věk umí dobře zpívat do toho tančit a stepovat.
      To ty by si asi těžko dokázala že?
      Já vjejich letech a dělat to co dělá pani Helenka že zpívá do toho tancuje nebo stepuje já bych tam padla na pusu.
      To chce trénink a jen trénink.
      Nezáviď a makej na sobě pak možná toho taky dosáhneš a budeš vklidu a budeš si moci pořídit taky plastiky čau *10* *5* *16* *8*
  • Sama bych to lépe nenapsala!!!
  • Je perfektní

Helena je prostě profesionálka , je vidět , že na sobě celý život tvrdě pracovala a zasloužila by si více ocenění. Je pravda , že v Čechách se bohužel úspěch neodpouští a v hloubi duše závidí. Heleno pokračujte ve své profesi co nejdéle.Věřím , že je spousta lidí, které Vaše písničky těší a hladí po duši stejně jako mně. Přeju Vám hlavně pevné zdraví, štěstí a hodně lásky. Věra
    • Re: Je perfektní

plně souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit