Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ubožáci

Všichni , kteří v tomto diskusním fóru plivají na Helenu, ať se nejdříve podívají na sebe a na to, co dosud dokázali! Je mi těch ubožáků líto, protože takové reakce pramení pouze ze závisti!Nejsem skalní fanoušek, ani čtenář bulváru. Moje inteligence mne nedovoluje plivat na kohokoliv,koho dobře neznám.Zkuste se nejdříve zamyslet, než něco napíšete a neubližujte, když nemusíte.
  • Kdyby šla z placu a uvolnila místo mladým, tak udělá líp. Je už trapná a nudná, hlavně že si nechala vycpat kozy silikonec kometa. ahoj
  • Je nejlepší
  • BEZ UROVNE

OJO, TO JE TYPICKEJ CESKEJ NAROD POMLOUVAT A POMLOUVAT.-JO,KAZDY MA SVUJ NAZORRRR,ALE MELO BY TO MIT NEJAKOU UROVEN A NE, TO CO TADY PREDVADI URCITY JEDINCI. POMLUVIT A SAMOZREJME ANONYM TO SE BOJI TE ABY SI vAS HELENKA NENASLA NEBO JAk. to vam to neni trapny-asi ne o helene vite asi tak jako ja o matice,a vy takhle, to dete do pryc... UVEDOM TE SI, ZE TADY TIM NEUBLIZUJE TE JEN HELENE A VSEM CO JI MAJI RADI.VIZ TATKA,SEGRA MARTIN,TONDA,TEREZKAATD... RIKAM, DO OCI NIKDO.... KRASNE VANOCE A STASTNY NOVY ROK A MNOHO VYPROD. ARREN
  • Heduz

Ahoj fandime ti a tesime se na tvuj koncert v Plzni,na ktery se tesim.
  • ty vííííc
  • Ahojky,

AHOJKY.HELENA JE BLBÁ!!!!!!!!!
    • Re: Ahojky,

A ty jsi zřejmě člověk velmi obdařený intelektem, co? *8* silně o tom pochybuju! Co jsi dokázala? V čem vynikáš? Co umíš?
      Typuju, že jsi naprostej loser! A ty slinty, co jsi sem natlapala, jsou pouze a jen důsledkem závisti...Je mi tě líto...ubožáku! *16*
  • Ahojky,

oáwčtžuqšzřjeřá
  • Helena-moje mládí

V mém pubertálním věku, byla Helenka moje platonická láska a nejlepší spěvačka a toto platí nadále. Vždy a všude jsem hodnotil, že mi poslala na moji žádost asi v jejích 17 letech podepsanou fotografii, kterou dodnes mám.
  • no teda nic moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit