-
jasny a až mi budeš odepisovat,tak na adresu: běžsitamsamachudinko@seznam.cz
-
no,abych řekla pravdu tak já se nad váma taky docela bavim!:-))
-
Tak tahle diskuse opravdu člověku zvedne náladu!Sem se dobře pobavila!Někteří povrchní lidé by tu měli dospět!
-
josh má barák a pozemky v new yorku ale v a.l má i vilu víš? modelky sice možná bydlej v hotelu ale já mam tátu v a.l tak proč bych lezla do hnusnýho pěti hvězdičkovýho hotelu když můžu bejt ve vlastní vile...
-
a amerika neni vymyšlená je to takovej velkej světadíl koukni se na mapu:-)
-
no,ale to mi ten mail musíš nejdřív dát víš? to těžko když je někdo slepej tak totiž nevidí víš?
-
PRO KLARU
tobe je 17,že??a s honzíkem chodíš už od 14,že?a znásilnil tě v 15 kluk do kterého jsi byla zabouchlá-a přitom jsi chodila s honzíkem že???????? -
PRO KLARU
.......je super že jsi tak NÁDHERNÁ jako Hilda!!!!!když se už bavíme o tom že tohle je diskusní fórum o hildě tak proč nám tady vypisuješ svůj hrozný životní příběh?? -
no,honzovi to neva... a navíc jak můžeš někomu někoho břebrat to fakt nechápu k tomu musej bejt dva víš? a on se ani nebránil...:-) tak rozhodně mi neni 13 je mi 17,blond sem od přírody, a modelku delám v agentuře elitte look:-)) pochybuju že sis pročítala všechny vydání maximu,a beďary taky nemám protože podmínkou pro to aby si mohla bejt modelka je dobrej stav pleti! taky vim,že sou horší příběhy horší konce a proto sem ráda že já takovej nemám to tu nikde netvrdím že sem ráda:-) jo a jen tak mimochodem,jak můžeš říct že sem stejná jako hilary ty jí snad znáš osobně? to dost pochybuju chudinko! a jestli ste si nevšimly,tak tohle je diskuzní forum o hilary ne o mě,ani o nikom jinym takže jestli si chcete vzájemně nadavat tak děte radši někam na pavlač a nechoďte ty svoje rozumy dávat na net ten kdo si to pak po vás čtě se musí fakt dobře bavit!
-
-
Re: Klára
Soulasím... *1*
-
-
jo,a on si jako kupuje všechny čísla jo? ha,ha,ha já si vymejšlet nemusim tak ubohá nejsem no,to víš někdo hold má..jinej zas nemá no...