Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO D

pro d:silne s tebou souhlasim vy by jste snad pro joela i zemreli ne?pubertalni trapacky
  • teda holky koukam ze se tady projevuje docela zavist ne?!ste vtipny fakt,delate jak kdyby vam ho prebrala :)))
  • aaaaaaaaaaa

Je super
  • pro miselku:

mě se její písničky taky líbí,ale chápu že je to věc vkusu, a od toho je tohle diskusní forum... mě se například zase strašně protivý paris....ale opravdu mě rozesmál ten název barbína,myslim že ani já ani hilary tak určitě nevypadáme:-)
  • pro:KLARU:ja jsem od Hilery jen jednu pisnicku myslim ze se jmenovala WAKE UP A BYLA PROSTE SUPER!!!
  • me se moc libi Hilery Duff hlavne ve filmu ITALSKE PRAZDNINY !!!!!
  • pro:terku:moc toho o lindsay lohan nevím ale ve filmu mezi námi děvčaty vypadala celkem v poho a dobře se oblíkala.jen teď je taková jiná no jestli chceš pokecat ještě o něčem tak mi napiš na mail charlottttka@seznam.cz
  • takže hodně lidí tvrdí že vypadam jako její dvojče ale nikdo mi ještě neřekl že vypadám jako barbina!!!!! to je kravina a nevypadá tak ani ona! všechny písničky který sem od ní slyšela a filmy který sem s ní viděla se mi hrozně moc líbily!!! ale chápu,že to je věc názoru! kdyby neuměla hrát,tak jí do těch filmů nedávaj víš? a kdyby neuměla zpívat,tak si lidi nekupujou její cd:-)
  • Hilary je Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!
  • Tak co tu lezete když vas vubec nezajima,proc ji poslouchate,proc se o ni kruci starate!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit