-
=o***
Kdo miluje Hilary at zvedne ruku !!!!!!!!!! =oD =o****** *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: =o***
Já jí miluju a moc -
mám ju horééééééééééé *14* -
-
Re: Re: =o***
jááááááááááááááá *14* *4*
-
-
Já mocccccccccccccccccccccc *14* *14* já jí lowhuju a zbozňuji *14* -
-
Re: Re: =o***
Jááááááááááááá xD *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Elixir-obsah
Ahojky chci se zeptat o čem je ta kniha Elixir? *7* Děkuji předem za odpověd *3* -
-
Re: Elixir-obsah
Kniha ELIXIR bude pojednávat o dobrodružství fotoreportérky jménem Clea Raymond.To jsem já osobně nenašla mám to s blogu hilary-duff-net
Zdroj:http://hilar y-duff-net.blog.cz/rubrika/elixir
Moc hezů blog o Hilušce,vlastně nejlepší!!!
*14* *14* -
-
Re: Re: Elixir-obsah
děkuji! *3* -
Re: Re: Elixir-obsah
Já si jí koupíímm *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Elixir-obsah
Já takýý *1* *14* *14*
-
-
-
-
Žjooooowaa xD =o***
Hey jakO musiim rict ze ta fotka s Hilary a plysovyma opickama je jeetaa xD ae kraaaaaaasnaa =o** boze ja jiii miluju tu holku z Houstonuu!!!! xD =o**** *14* *14* *14* -
-
Re: Žjooooowaa xD =o***
přesně já jí taky miluji mocccccccccccccccccccccccccccccccc *14* *14* cc *14* ccc *14*
-
-
ELIXIR
Ahoj,jak se vám líbí Hiluščin obal knihy ELIXIR?Podle mě je fakt hezký,ale čekala jsem že na tom obale bude aspoň nějaká její fotka.Mno škoda,ale i tak je to best. *14* *14* -
-
Re: ELIXIR
jj krásná *14* *4*
-
-
CD
Ahoooj fanoušci Hilary! *4*
Chtěla bych se zeptat, pokud to někdo ví, jestli už vyšlo to nové CD které bylo slíbeno na konec roku 2009??
Hilary Miluju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: CD
Čauky no..tak to nwm..ale myslím že jj a přesně Hiluška *14*
-
-
Hilary Duff is BEST !!!
Hilary je pro mě prostě úžasná (není pro mě nejlepší úplně, ale je pro mě nejlepší *1* *14* miluju jí hrozně moooc... *14* )
A Hailey to samí taky úžasná, obě sou super zpěvačky i herečky *14* -
-
Re: Hilary Duff is BEST !!!
Přesně Míšulko *14* *14*
-
-
Hilary Duff
Našel jsem jeden blog který je pravidelně aktualizovaný. Znáte ho?
http://martinashalova.blog.c z -
:)
Mě se obě líbí v Holky v balíku :) pěknej film kterej se mi neohrál a můžu se na něj koukat pořád ;) Obě dvě sou super a hrozně krásný :D a písnička kterou spolu nazpívali k tomu filmu je taky pěkná ;) -
Kajuškoooo...
Jéé... Kajuškooo... Ty máš taky ráda Hilarynku? *14*
Úžasný sem si všimla až teďka sem tady na diskuzi dlouho nebyla mno *14* *14*
Já Hilušku lowuju úplně úděsně moooc !!!
Hele holky milujete i Hailey??? *7* Já jo a moooc..., na Hilary sice nemá, ale je taky super !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Kajuškoooo...
Jj mám jí moc ráda *14* ...a mám Hailey ráda *4* *14*
-
-
Moderná popoluška
Jééé na markíze bola Moderná popoluška dufam tie ktoré markizu mate ste pozerali *14* *14* *14* -
-
Re: Moderná popoluška
Já ju mám doma česky a v tu dobu kdy jí dávaly sem si ji zapla česky *1* a jelikož sem to měla bez reklam tak se to i skoukla asi o 10 minut dřív *1* takže sem viděla konec 2x *1* jak já ten film miluju *14* -
-
Re: Re: Moderná popoluška
Já jí nemám ale znám ten filmík a je moc kWásnej.. *14* *14*
-
-