Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG ...........

Supeer Hiluška je na 7. místě jen tak dáál at si zase na 1.!!!! jako kdysy nez se sem Miley ta blbka!!! :( ,ale jako já to nechápu.... vy tu pořád říkáte at dostaneme Hilušku na 1. místo ae sami ste třeba taky fanouškem Miley ale takhle tam nikdy Hilary nedostaneme... :'( *3*
    • Re: OMG ...........

jo jenze chapes spousta lidi ma treba odost raci hil nez miley ja sice ne ale nekdo treba jo a kdyby sem ty lidi nechodili tak hilary ani na 7 miste neni
      • Re: Re: OMG ...........

teda miley nez hil ja se spletla xD
  • 7.misto

Joo hil je na 7.miste!! *14* *4*
  • popcorn

Hilary je v popcornu-nalič se jako hilary duff a moc ji to tam slusi *14* *14* pisou tam ze hilary ma podle Roberta Pattinsona a Ashtona Kutchera nejhezčí oči v Hollywoodu!! *14* *3* *4*
    • Re: popcorn

ma krasny oci a s mikem ji to moc slusi je vazne moc hezka *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: popcorn

jo to jo vypadá skvěle *4* *4*
  • hilary_duff

material girls

*14* *14* *14* tanto film milujem najlepšíí na swete cmuQQ a hilary s niim a taky i haylie !! *14* *14* *3* *3* *3* naj najj najj *14* *14*
  • girls01234

Holky v balíku

Jj,taky jsem si už všimla že budou dávat Holky v balíku!Já to mám sice stáhli ale i tak se budu dívat! *14* *3*
    • Re: Holky v balíku

Joo taky se budu koukat a nahravam to to je jasny *1* *1* uz sem to viděla asi 100x sem na tom uplne zavisla *1*
    • hilary_duff

Re: Holky v balíku

ešte že ich mám doma lebo novu nemame *9*
    • Re: Holky v balíku

ahoj jsem velka fanynka hil nevite v jakym filmu hil zpiva THAT´S WHAT GIRLS DO
      • Re: Re: Holky v balíku

v Žába k zulíbání
  • girls01234

Orální radovánky

Já tomu teda nevěřím!Podle mě ho jenom líbala na břiše!Všimněte si těch fotech co vyfotili paparazzi jak ji žádal o ruku!To tomu nasvědčuje a vůbec to nevypadá žhe mu by to dělala!Pochybuju že Hiluška takovi sprosťárny dělá! *9* *13* *7* *3* *8* *5*
    • Re: Orální radovánky

ja tomu taky neverim protoze 1 fotka nemuze byt hned dukaz oralniho sexu a ja myslim ze by ty sprostarny nedelala v takove poloze jako na ty fotce *8* *13* *13*
    • hilary_duff

Re: Orální radovánky

je to akokeby zašifrované tie fotky jako ja tiež neverim že hilarynka by to robila na tej fotke nie je poriadne nič vidiet a 1 fotka nic nedokazuje !! to musí byt špatne !! *13* *13* *13* a ešte na terase !! to by neurobila *13* *13* *13* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *13* *13*
      • Re: Re: Orální radovánky

přesně pochybuju že by na terase kde chodi lidi a taky museli cekat ze tam budou paparazzi dyt ji porad vsude sledujou *9* *9*
        • kovbojka1212

Re: Re: Re: Orální radovánky

já si myslim,že když už,tak ne na terase,ale na pokoji a stopro by mněl mike alespoň tričko dole!!:( *10* *16*
          100 pro je to fotomontáž!! *10* *16* *5* *13* *8*
          Navíc,proč když už jednou zalolezly,tak proč by zase vylejzaly??!!
          Je to kec a je to od těch paparazziů pěěkně hnusný!!
          jo ale nesouhlasim s duffik!!
          Každej si užívá no a co?? a Myslim si,že i Hilary si užívá,ale tamta fotka byla rozhodně fotomontáž!! *16* *10*
  • holky v balíku

Ahojky v pondělí ve 12:25 dávaj holky v balíku na nově *14* *14*
    • Re: holky v balíku

ja vim urcite se budu divat
      • Re: Re: holky v balíku

Joo já taky x)) *14* *14*
  • email pro hilary

ahoj sem nova fanynka hilary ja ji napsala email ale pochybuji ze odpovi *7* *7*
    • Re: email pro hilary

Jo já jí chci taky napsat ale ještě sem se k tomu nějak nedostala *1* ale podlemě odpoví *7* *7* snad.. *7* *7*
  • girls01234

Orální radovánky

Ahoj,už jste četli novou novinku na osobnostech?Tam píšou že Hiluška dělala Mikeovi na balkoně orální sex!Věříte tomu?Já teda moc ne!Už vidím Hilušku jak mu to dělá na balkoně kde chodiou lidi,paparazzi atd.,trochu divny ale pravda to být může! *15* *1* *7*
    • Re: Orální radovánky

Ja sem viděla ty paparazzi fotky ale tam to nebylo moc vidět tkakže mu to tam asi nědelalala ale je to možný :-D
    • hilary_duff

Re: Orální radovánky

je mi to luto ale je to pravda mam real nick hilary duff na facebooku a tam bola aj fotka *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* hnustny paparrazi

jak se jmenuje ten facebook pls.

dej mi ten facebook pls
  • hilary_duff

x((

hey baby musíme sem viac a viac písat aby hilary bola vyssie hilary is the best !! a nikto iny ziadna blbka miley !!!! nezaslužila si 1.miesto !! *13* *13* *13* *9* *5* *5* *5*
    • Re: x((

Ne to rozhodně ne už byla na 6 a ted je zase na 8 *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit