Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • girls01234

Facebook

Ahoj,já mám facebook Hilušky!A tam má že se narodila v listopadě a né září!Takže většina lidí kteří mají blog to mají špatně i tady na osobnostech je to špatně!Tak jsem to tady na osobnostech spravila a čekám až to administrátor schváli! *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Facebook

No tak to je špatně na facebooku !!!! *13*
      Protože, když tam je listopad a jinak všude na světě píšou září tak co z toho asi vyplývá? 6 e nemáš věřit hned všemu !!! *10* Já vím že je v září, páč já se narodila ve stejnej den a slavým to s ní už 16 let takže to maj asi blbě na to FB posraným!!! *10* *14*
      Hilary I love you, jsi BEST !!! *14* *14* *14*
      • Re: Re: Facebook

JJ přesně je to kravina
      • girls01234

puspuspusinka

Hm,tak hele,ten její facebook je pravej!A jen ona ví moc dobře kdy se narodila né? *14* *3*
        • pigi.kajinka

Re: puspuspusinka

narodila se v zaři na faceboku je 100000000 stranek s hil nemužeš vedetže tenhle je pravy a
          • puspuspusinka

Re: Re: puspuspusinka

děkuju,...jako nic proti tobě girl01234, ale kámoš dělal něco do facebooku a říkal, že tomu nikdy nemáme věřit že odešel protože je to píčovina, že prej si to všecko vymýšlej sami, že ani jedna z těch hvězd prej nejni pravá !!! Tak nwm možná že je a možná že neni !!! Takže nwm, ale opravdu se narodila 28.9., protože tak to uvádí všude v jejich rozhovorech a jak si řekla jedině ona ví kdy se narodila přesně, takže to asi do všech časopisů a do celýho světa nebude říkat blbě a jenom na facebook správně !!! Nemyslíš? *7* *14*
  • amousek

top herečka!!! :-*

Hilary Duff je top herečka na 3 místě!!! :-* tag si to asi myslela :) promin :) *14* *1*
    • Re: top herečka!!! :-*

V pohodě to je moje vina měla sem to tam napsat ne *1*
  • amousek

???

Fakt? ja jsem si nevšimla že je na 3 místě :D :D ale kéž by ae nemusíš tu kecat nesmysly když na 3 místě nebyla ae doufám že bude na 1!!! =* *14* *14* *14*
  • 3.misto!!!!!!

Tyjo Hilary je uz na 3 miste ja snad tomu nedokazu uverit!!! *14* sem tak stastna ze sme ji z 20 mista dali na treti misto!! je to fakt super jeste vcera byla na 6 *14* jen tak dal a musi bejt na 1!! *14* *14* *14*
    • Re: 3.misto!!!!!!

je na 6.miste
  • girs12345

girs12345

doufam ze hilusku dostaneme na 1.misto. *3*
    • Re: girs12345

musime *3*
  • girls01234

6.místo

Supér!Hiluška je na 6.mistě!Přeběhla Selenu Gomez!Jen tak dál! *14*
    • Re: 6.místo

Juhuuuuu já jsem taky tak šťastná..jooooooo....bože *7* *9* *13*
    • Re: 6.místo

JJ je to supeer sem tak štastná!! *14* *14*
  • Hilary Duff

Hilary Duff je nejlepší na světě. Krásně zpívá a hraje moc hezky. Mám jí moc moc ráda.

Novinky o Hilary najdete na:
    http://martinashalova.blog.cz/
  • vterinka

Moderní popelka

Ahojky dneska je v osm večer na primě Moderní popelka tak senezapomente koukat. *3*
    • Re: Moderní popelka

JJ už se těšim moc *14*
  • face

nemáte někdo face na hil?
    • Re: face

jo mám chceš dát *3*
      • Re: Re: face

JJj moc :-D
  • girls01234

Blog

Ahoj tady je mů blog http://girls01234.blog.cz/ a je jenom o Hilušce! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: