Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajous.ka

GRATULUJI

Ahoj fanoušci Hilary!
    Nevím kolik z vás si všimlo, ale Hilary posloupila na 1. místo v kategorii modelky.
    Je to paráda!! *4* Souhlasím s tím jak již nekteří zminovali že Miley na Hilary nemá a taky si myslím že Hilary si zaslouží PRVNÍ MÍSTO.
    Chtěla byxh se zeptat jestli už vyšel nějaký nový film v ČR? ( např. Greta, Safety glass, Stay cool...aj).
    HILARY JE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA A HEREČKA MUSÍME JI TAKHLE PODPOROVAT DÁL.. *4*
    Taky bych chtěla Hilušce poblahopřát k jejímu zasloubení s Mikem... *4* *4*
    HILARY 4EVER *14*

Předem dík za odpověd.
    • Re: GRATULUJI

JJ je to super vypadá skvěle
  • girls01234

Jj přesně tak!

Jj přesně tak!Když si pustíte na you tube koncert Hilušky tak to je něco nádhernyho!Ale o Miley se to říct nedá!Zpívá totálně falešně a možná i někdy přes playback!Ale Hiluška ne!Já nevim jak taková kráva může být na prvním místě!Vdiť nic neumí!Možná totálně falešně v dákat na koncertech!A aby se teda neřeklo tak někdy i přes playback! *1* *3*
    • Re: Jj přesně tak!

No nwm jestli zpívá přes playback.... protože kdyby jo tak se to dá poslouchat *15* *15* *15*
      • girls01234

Anett

Ale já to myslím z jinyho hlediska!Někdy zpívá písničku jak je v originále a někdy zpívá tak hnusně falešně že se to nedá ani poslouchat!Já vím,nikdo neví jak Miley Cyrus ve skutečnosti zpívá,jestli živě nebo přes playback,ale já jsem si o ní udělala obrázek takovej! *3*
  • amousek

Hilary + Mike = ***BIG LOVE***

*14* Ahoy holky!!! Moc to Hilary s Mikem přeju!!! a jen jsem chtěla říct, kdo sem na tuhle diskuzi chodí a ještě není fanoušek Hilary Duff tak neváhej a staň se jím!!! Hilary tu dřív byla na osobnostech nejnavštěvovanější a teď její místo obsadila Miley Cyrus!!! *13* tak to teda nééé Hilary musíme dostat na 1 *3* *14*
    • Re: Hilary + Mike = ***BIG LOVE***

ja si tiež myslím to iste miley sa robi ze je naj ale naj naj naj je hilarynkááááá big loveee strasne sa tesim z toho ze sa zasnubila *14* *14* *14*
    • kovbojka1212

Re: Hilary + Mike = ***BIG LOVE***

Jo to musíme!!:)Hiluska je nej?:) *3* A Miley na ní nemá:)
      • Re: Re: Hilary + Mike = ***BIG LOVE***

No to teda nemá miley je oproti ní uvdakaná *8* *1*
  • girls01234

Rytmus života

Ahoj!V našim pondělním časopise Rytmus života je Hiluška s Mikem skrs zásnub!No není to super?Hiluška nám začíná být ale hodně slavná!Jen tak dál!A víte že Hiluška má svůj vlastní vyhledávač?No prostě bomba! *14*
  • girls01234

7.místo!

Supér!Jen tak dál!Musíme Hilušku dostat na 1.místo! *14*
    • kovbojka1212

Re: 7.místo!

Jooo to musííme:) Hiluska je nejj!!!!!!!!
      • Re: Re: 7.místo!

Joo je to super *14* *14*
  • kovbojka1212

juchůůůchůůů!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Joooooooooooooo!!!!Překonaly sme Lady gagu joooooooo!!!Hill je 7 joooooooooooooo!!!!!:) *14* *14* *4* *3* *1* *1* *5* *4* *15* *3* *5* *14*
    • Re: juchůůůchůůů!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Joo jen tak dal a zachvili bude jeste dal *3* *1*
  • pigi.kajinka

top obrazek

holky pomozte mi dat hil n prvni misto v top obrazky hlasnete pro fotku pro nylon je to druhy radek ta druha fotka kde ma hlavu pres cely obrazek fakt kasna ted tam ma tak 1515 hlasu *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *3*
  • kovbojka1212

ste kouzelný:)

Ahojda ste fakt kouzelný:)
    Dát Hilary z 20 místa na 8 to se jen tak nepovede:)ale vám se to povedlo:):-*
    *3* *1* *1* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* Mocky vás LOWUJU *14* *5* za tenhle superčin:)
    Jinak koukali ste se v sobotu na pana božskýno?? *14* *5*
    • Re: ste kouzelný:)

JJ ja jj to bylo dobry *1* nejlepsi bylo jak vtrhla na tu svatbu *15*
      • kovbojka1212

Re: Re: ste kouzelný:)

jo to bylo super!!!Prej námitka:)
        *4* *3* *1*
        • Re: Re: Re: ste kouzelný:)

JJ *15* *15*
  • knížka

nevim jestli to už víte :-D ale Hilary vydá knížku *14* *14* 30.9.2010 *14* *14*
    • kovbojka1212

Re: knížka

vážně??o tom sem neslyšela:( *1* *1* *4* Ale mám radost...kéž by vyšla i v češtině...:) *9*
      • Re: Re: knížka

No doufam ze bude *1*
        • kovbojka1212

Re: Re: Re: knížka

já taky *14* *5*
          • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: knížka

waw, pokud výjde česky, ihned ji kupuju :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: knížka

jj přesně tohle si nemůžu nechat ujít *14* ale docela sem se divila že hil napsala knížku
            • kovbojka1212

Re: Re: Re: Re: Re: knížka

Asi tak...:)
              Hned okamžitě,ať to stojí,co to stojí♥♥♥ *1* *1* *3*
  • gabi5111

Affs

Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
    a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit