-
jj
Ahoj všimla a moc sem šťastná prostě nwm jak sme to udelali ze sme ji presunulii jeste bys me mohli vykopnout miley.první byvala hilluška první tak ji supnem na 1 misto *3* *3* -
-
Re: jj
No mě se miley nějak začala líbit.Dřív sem ji neměla ráda ale ted nejak jo.Hilary se mi líbí samozřejmě víc je to moje bestová,nejlepší zpěvačka už tři roky!! *1* Prostě je nejlepšíí *14* *14*
-
-
Top 10 osobností:8 místo!
Ahoj nesu bezva zprávu!Někteří z vás si toho už všimla ale někteři ne!Hiluška v top 10 osobnosti z 20 místa se umístila na 8!No není to bezva?Já jsem tak šťastná! *14* -
-
Re: Top 10 osobností:8 místo!
Jo já taky je to upe super takovej postup to je fakt dost dobry *14* *14* *14*
-
-
Hil
Hilary je zasnoubena s Mikem *4* -
-
Re: Hil
fakt?? jak to vis?? -
-
Re: Re: Hil
je to tady na tehle strance www.hilary-duff-net.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Hil
Aha díky .Jo a je to moc krásnej blog určitě se tam koukněte je tam toho o Hilušce fakt hodně *3* *3* *4*
-
-
-
-
Míííluju Hilarynku!!! :***
*14* Ahoj, zdravím všechny obrovský fanoušky Hilary Duff!!! *14* *14* ona je božská!! ale škoda, že asi nepřijede do ČR *9* to mě tráápí :) ale nemáte na ní někdo skype nebo nějaký kontakt?? díky za odpověď :))) *14* *14* -
-
Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
ahoj jo ja mam a pisu si sni -
-
Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
a pak ses probudila co *1* -
-
Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
no tak nejak no *1*
-
-
dekuju hrooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooozne moooooooooooooooooooooooooooooooooo c -
-
Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
Akorat ji musim psat anglicky *9* *1* *1* *1* ale i tak je to supeeeer hrozne moc diky ja sem tak stastna!!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
no ona třeba do čr někdy přijede snad :-(...ale skype na ni nemam protoze je jich na skype nekolik a asi ani jeden neni pravej *9* stejne jako icq..ale mam na ni adresu kam ji muzeme psat dopisi:
c/o Walt Disney Records
350 S. Buena Vista St.
Burbank, CA 91521
A nemáte někdo na Hil email?? -
-
hilary@hilaryduff.com docela pochybuju že odpoví *4* *7*
-
-
-
mail
Ahoj nemate nekdo mail na hilary?? -
Časopis-Žena a život
Ahoj,kterej si den sem narazila na náš českej časopis Žena a život!A kdo byl na titulní stránce?No přece naše Hiluška!Fakt bomba!Časopis už mám ale škoda že v něm o ní nic nepíšou a nejsou tam žádný obrázky! *9* Ale i tak je to super i když je jen na titulní stránce! *14* -
-
Re: Časopis-Žena a život
já viděla tu stránku toho časáku a vypadá suprově *14* -
-
Re: Re: Časopis-Žena a život
To vypada vzdycky *3* a ma krasny vlasy *14* *14* *14*
-
-
a to tam o ni vubec nic nepsaly??ani pismeno? -
-
Časopis-Žena a život
Nn ani slovičko o ni nepsali.Prostě byla jen na titulní stránce! *9* -
-
Aha to neva hlavne ze tam je *14* *14*
-
-
-
-
válka as
tak to byl krutej film a nejlepší byla ta scéna s Hilary jak střílela z toho samopalu *15* -
-
Válka a.s
Jj super filmík!Mě se nejvíc líbilo jak tam Hiluška zpívala a tancovala!Jinak to Hilušce moc slušelo! *14* -
-
Re: Válka a.s
JJ bylo to dobrý já si zezačátku myslela že to bude kravina ale pak mě to začalo bavit
-
-
-
nové cd
Nevíte jak se to nové cd má jmenovat?? *7* *7* -
Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl
Čus všeci, pročítala jsem si tak diskuze a pořád se obracíte na její staré filmy, jej..každý byl nějaký a jasně že to není žádná kvalita, jsou to oddychovky a 12,13-tileté dívčeny se v tom vyžívají. Pokud by jste se ale vy chytrolíni, co tady pořád jen kritizujete trochu o Hilary zajímali, určitě nepíšete takové blbliny. Od roku 2008 točí spoustu řadu filmů, které už jsou určené pro jiné publikum. Teď za pár dnů bude mít světovou premiéru film Provinces of Night, vsadím se že většina o něm ani neví, jedná se o drama! Další film jako The Story of Bonnie and Clyde, ten bude točit letos na podzim, pokud nejste takoví nevzdělanci tak víte že filmů na tento námět bylo natočeno už spoustu, a jedná se o novou verzi, kde Hilary ukáže co v ní doopravdy je! Snad nezklame, a oficiálně se odtrhne od středoškolských rolí! Každý nějak začínal a každý byl nějaký, člověk se mění a i vy vaše názory časem změníte! Pa. -
-
Re: Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl
Přesně uplne s tebou souhlasim hlavne s tim ze kazdej musi nekde zacit protoze je uplne jasny ze kdyz zacina tak nemuze hrat hned v zas tak kvalinich vylmech okolo 80 procent zatim hrala tak v padesati procentech a navic v posledni dobe hraje uplne v jinych filmech o uplne necim jinym napriklad ve war, inc tam hrala uplne jinou roli anebo treba sefety glass.Sice me ty stary filmy bavily to nerikam ale proste si myslim ze to nebyl zadnej kvalini film.Ale myslilm si ze ted uz bude hrat v cim dal lepsich vylmech a bude moct ukazat co v ni doopravdy je -
-
Re: Re: Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl
Tak war, inc nepatří mezi ty povedené...spíše se výkon ukáže ve what goes up, greta, provinces of night, the story of bonnie and clyde( tady hlavne...!!) the business of falling in love, a great education a v dalších filmech :)) to budou teprv filmy " o něčem" :)
-
-
-
Film
Zítra je na stáncích film s Hiluškou-Dvanáct do tuctu!Já si ho určitě koupím! *14* -
-
Re: Film
Ja taky a pak by mohli prodavat jeste dvojku *14*
-