Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Italské prázdniny a Moderní popelka

tyhle dva filmy jsou super od ní a ostatní taky *14* *14*
  • hilaryduff.11

AHOJ

hILARY JÁ TĚ STRAŠNĚ OBDIVUJI A CHTĚLA BYCH ABYS PŘIJELA NĚKDY NA KONCERT DO ČESKÉ REPUBLIKY TŘEBA DO BRNA NEBO OLOMOUCE STRAŠNĚ TĚ OBDIVUJU *14* *14* *14* *4* *8*
    • Re: AHOJ

Ja chci taky aby sem prijela a dala mi treba autogram , protoze je uplne skvela a ja ji proste zeru!skvele zpiva a jeste nadherne hraje!!§je proste vyjimecna. *14* *14*
  • http://img.osobnosti.cz/smiles/20.g if

Jako zpevacka a hlavne jako herecka nestoji za nic, filmy o nicem, ale jako zena je nejkrasnejsi na svete.
  • hilary je ploste nej:-*

Ja hilary uplne zeru je to suprova herecka zpevacka modni navrharka a textarka:-*je uplne bozi nevic se mi libi film nikdy to nevzdavej z tech v kterych hraje...je ploste NEJ!!!:-*mvmr...mam ji moc rada..*muck* *4*
  • twistr

Úžasná

Hilary je skvělá zpěvačka a krásná ženská. Vůbec není uměla jak si něktěří myslí je fakt skvělá.
    • zdenulinka

Re: Úžasná

Hilary je suprová herečka ahlavně má pěkné písničky(italské prázdniny,nedrž se vzadu navzdavej se nikdy to nevzdávej!!!!!,holky vbalíku)))))
  • hanichka

Můj názor

Nebudu o ní říkat, že je kráva, nebojte ;-) Ale nemám jí ráda. Nemám ráda její písničky a filmy- jí vůbec neznám. Hraje ve spoustě šablonovitých romantických komedií, které se zřejmě mají líbit teenagerkám...nechápu. A taky na mě působí jako "umělotinka"- děvče, které dělá, co jí její manažer řekne, jen aby si udržela svou slávu...neukamenujte mě *3*
  • monula-hilary

muck herečka

Hilary je uplně hafo hezká a dobrá herečka,mám ju ráda *4* muck *14* ....
  • sharkamellita

happy-b-day

trochu opožděně *9* ale vše neeeeeeeeeeeeeeej *14* *3*
  • niqinka

Je prostě sQělá

Je to suprowáá herečka...mam ju hafo ráda....nejlepši film snou Kadetka Kelly...bo holky w baliku nebo 12 do tuctu... je toho sní moc...je fagt dobrá *8* *14*
  • Hilary je nej

Hilary je nádherná holčina, výborná herečka a zpěvačka, přeju jí vše nej k těm jejím 21. Narozeninám který dneska slavý....mám jí moc rád a a někdy bych se s ní moc rád setkal osobně....doufám že to výjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit