-
Italské prázdniny a Moderní popelka
tyhle dva filmy jsou super od ní a ostatní taky *14* *14* -
AHOJ
hILARY JÁ TĚ STRAŠNĚ OBDIVUJI A CHTĚLA BYCH ABYS PŘIJELA NĚKDY NA KONCERT DO ČESKÉ REPUBLIKY TŘEBA DO BRNA NEBO OLOMOUCE STRAŠNĚ TĚ OBDIVUJU *14* *14* *14* *4* *8* -
-
Re: AHOJ
Ja chci taky aby sem prijela a dala mi treba autogram , protoze je uplne skvela a ja ji proste zeru!skvele zpiva a jeste nadherne hraje!!§je proste vyjimecna. *14* *14*
-
-
http://img.osobnosti.cz/smiles/20.g if
Jako zpevacka a hlavne jako herecka nestoji za nic, filmy o nicem, ale jako zena je nejkrasnejsi na svete. -
hilary je ploste nej:-*
Ja hilary uplne zeru je to suprova herecka zpevacka modni navrharka a textarka:-*je uplne bozi nevic se mi libi film nikdy to nevzdavej z tech v kterych hraje...je ploste NEJ!!!:-*mvmr...mam ji moc rada..*muck* *4* -
Úžasná
Hilary je skvělá zpěvačka a krásná ženská. Vůbec není uměla jak si něktěří myslí je fakt skvělá. -
-
Re: Úžasná
Hilary je suprová herečka ahlavně má pěkné písničky(italské prázdniny,nedrž se vzadu navzdavej se nikdy to nevzdávej!!!!!,holky vbalíku)))))
-
-
Můj názor
Nebudu o ní říkat, že je kráva, nebojte ;-) Ale nemám jí ráda. Nemám ráda její písničky a filmy- jí vůbec neznám. Hraje ve spoustě šablonovitých romantických komedií, které se zřejmě mají líbit teenagerkám...nechápu. A taky na mě působí jako "umělotinka"- děvče, které dělá, co jí její manažer řekne, jen aby si udržela svou slávu...neukamenujte mě *3* -
muck herečka
Hilary je uplně hafo hezká a dobrá herečka,mám ju ráda *4* muck *14* .... -
happy-b-day
trochu opožděně *9* ale vše neeeeeeeeeeeeeeej *14* *3* -
Je prostě sQělá
Je to suprowáá herečka...mam ju hafo ráda....nejlepši film snou Kadetka Kelly...bo holky w baliku nebo 12 do tuctu... je toho sní moc...je fagt dobrá *8* *14* -
Hilary je nej
Hilary je nádherná holčina, výborná herečka a zpěvačka, přeju jí vše nej k těm jejím 21. Narozeninám který dneska slavý....mám jí moc rád a a někdy bych se s ní moc rád setkal osobně....doufám že to výjde.