-
Rádio
ahojky chodte na hilaryino rádio ať ho má nejhranější *3* -
Ona..
V poslední době mi kní docházej slova.. je nejlepší :) a myslim že její filmy sou trhákem *14* -
Hill
*14* Hill je fakt skvěláá *1* -
oi oi
http://girra.blog.cz/ -
Hilary
Hilary je nejlepší zpěvačka a herečka jakou znám! *3* Hilary je prostě úžasná a nikdo se jí nevyrovná *4* Jen tak dál Hilary!!! *3* -
hilary
Hilary je náhodou super sem její faninka od 9 let.A Avril je o proti ní ble *14* -
-
Re: hilary
Avril je talentovanější a hezčí abys věděla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
co si tio dovoluješ ?!!!!!!!!! O Avrilce nemluv !!!!!!!! je nejjj a když je tohle místnost pro hilary tak co tady mluvíš oi Avrilce ?! *16* Avrilka je nejjjjjj *14* *14* *14* -
Avril je ble?tak to teda sorry aŁe rozhodně kĐyž si to takhŁe mysŁíš tak to je spíš Hilary,co tahŁe pipka vůbec dokázaŁa - jasně hraje ve fiŁmech hm to je tak vše,maximáŁně umí hrát,aŁe zpívat?wůbec!!!!se ani nedivím zhe zpívá na playback!!!Avrilka nezpívaŁa nikĐy na pŁayback!!!!!!!!!!!!!O proti Hilary nic nemám,aŁe aby si mi ponižovaŁa Avril tak to fakt nemusíš!!!!!!! *1* *16* -
-
Re: Re: hilary
neeee ! hillari je ble !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!avrilka je lepší !§§§§§
-
-
Já si myslím, že Hilary má něco do sebe stejně jako Avrilka. Nikdo není lepší. Každá je něčím jedinečná!!! *3*
-
-
Hilary Duff
Hlasůjte pro váš nejoblíbenější videoklip Hilary Duff na stránce www.hilaryduffankety.estranky.cz Už je 2.kolo -
Avril - hil. ble !
Avril je lepší a umí líp zpívat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Avril - hil. ble !
tak to ne je mi 19 delám maturytu a eště nikdy jsem neslišela že avryl je lepší než Hilary Duff.ve zpevu neudělala ani chibičku no možná............ale neudělala. *13* *13* -
-
Re: Re: Avril - hil. ble !
Moc nerozumi o cem tady mluvite. Podle me o ani jedny za 10let nikdo ani nestekne, ale pokud je to vas smysl zivota proc ne. Jen upozorneni nerikala bych ze ti je 19 a delas maturitu. Pokud to tak je a ja o tom dost pochybuju vyvaruj se tech chyb. Pak to pusobi dost komicky -
Re: Re: Avril - hil. ble !
tobe ze je 19? *15* *15* *15*
-
-
-
Avrilka !!!!!!!!!!!!
Avrilka je lepší a taletovanější a hezký něž ta ošklivá hilka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Avrilka !!!!!!!!!!!!
Když Hilary nemáš ráda, tak nemůšíš sem chodit psát nějaké komentáře. Já osobně mám Avril a Hilary ráda na stejno. Jsou obě úžasné. A když máš, ale né jenom ty takové blbé poznámky, tak je sem radši ani nepiš nikdo na to není zvědaví. Každý máme svého idola.
-
-
prosím
http://www.fkviktorkaazizkov.webnod e.cz/ napiste neco do dskuze pls pls -
-
Re: prosím
ještě,kdyby ta stránka fungovala
-