-
super
viděla jsem holky v balíku a je to fakt božskej film *14* -
-
Re: super
žejo *14* *14* uplě dobrej
-
-
vladka
ahuj hilarry ja te zeru *3* -
Avril....Hil. ?
Ja proti hilarry nic nemám ale je fak že Avril se mi zdá lepší ve Zpěvu *7* *9* *14* *3* -
-
Re: Avril....Hil. ?
Jasně že.Hilary se dostala ke zpěvu díky herectví a Avril se dostala k herectví díky zpěvu *15* Avril je hlavně zpěvačka a Hilary herečka *15* chápete ne? *1* -
-
Re: Re: Avril....Hil. ?
nemas pravdu hilarka je hlavne zpevacka ale i herecka ale wc zpevacka....chapes???? *3*
-
-
-
Hlasování
Hlasůjte pro nejlepší videoklip Hilary Duff na stránce: www.hilaryduffankety.estranky.cz Už jsou jen 3 videoklipy. Tak neváhejte a hlasůjte!! -
ble !
Jo já znám někoho kdo je lepší než ta barbína hilrry : Avril Lavigne - hezčí , talentovanější , prostě super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hilarry se sní nemůže srovnat !!!!!!!!!!! *13* *9* -
-
Re: ble !
no to to se teda pletes *13* hilary je vo dost lepsi nez avril je taky dobra ale hilary je proste lepsi *3* *14* *1* *1* *4*
-
-
karasa
Hilary uplne zboznuju je oblibena kez by se mi ozvala na muj email sem tu kazdy den. *14* *1* *1* *3* *14* *4* *8* *15* *4* *7* -
dada
Hilary Duff ste ůžasná a nevím jak to děláte chtě bych být jako vy!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: dada
jo jo je pekna chtela ych bit kako ona i kdaz ja mam blond vlasyale onam je prekrasna a hezky spiva poste je upe supe *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* -
Re: dada
asi bude dcerou majitele toho slavného Springfieldského pivovaru *1*
-
-
Hilarynka
Hilary je nejlepší a vždycky bude je prostě dokonalost sama *4* *4* *3* těším se až u nás v čr bude mít koncert *3* -
HIl je best
Hilary je nejlepší...Filmy...jsou bets...songy jsou best no rposte vse je best..!!! *4* Ona je best...... *4* Je krásná..a krásně zpívá..NO PROSTĚ BEST.... *4* -
Hill je moc fajn holka
Hill je ta nejlepší moc jí miluju.Je moc milá.Krásně zpívá a hezky hraje moc se mi to líbí,tak je tak dál Hill.A je to pravej fakt,že si na nikoho nehraje *3*.Jsi fakt nejlepší Hill *1* *14*