Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adiiiiiiiiiiiisek

kuku

hilary se snazi byt ve videoklipu Reach out strasne sexy , ale ona vubec neni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • hilarynka125

fotky

ahoj lidi tak sem tu nahrála asi 116 fotek tak doufám že budete spokojeni co máte rádi hilary *4*
  • veru65

Hilary Duff

je to moje oblibena herečka a zpevacka je moc pekna! A film Nikdy to nezdavej je naprosto uzasnej a ja u toho i plakala *4* moc pekny film vazne!
  • sikulka16

:)

Tý jo kéž by tak jednou přijela do ČR!! *3* *14* *14* *4*
  • kovbojka1212

Hilary

Je uplne fajn je nejjjvydela sem tyto filmy:Italske prazdniny,nikdy to nevzdavej,holky v baliku.Je nejj *14* *4* *3*
  • misulle.sramek

Hill

Já jí zbožňuju od malinka když sem jí viděla v Italskejch prázdninách *15*
  • beruscha17

Hill......ˇˇjo je BEST

Hilary nejlepší osůbka hééj žeru ju mega...Baba jak se patří ona je ta nejlepší *14*
  • FINÁLE

HLASŮJTE PRO NEJOBLÍBENĚJŠÍ VIDEOKLIP HILARY DUFF. JEN VY ROZHODNETE, KTERÝ VIDEOKLIP JE TEN NEJLEPŠÍ.

www.hilaryduffankety.estranky.c z

Děkuji
  • natule

Hilary

Achojky!
    Hilary je nejjjjjjjjj herečka a zpěvačka.Fakt dobře zpívá.My néjj songy jsou od ní:Stranger a With love.Viděla jsem tyto filmy:Italské prázdniny,Moderní popelka,Holky v balíku.Je fakt ůůůůpe super!§ *14* *14* *4* *3* *15* *4*
  • Žena

Hilarry?...-->Yop.thÁk to je Ůpa nejvíts bestová hoLČí,,JE kRÁSNÁ ChytrÁ slušNá holKA FAgT --->moHla by vydat jen víc FilmŮ a byo by to Ůpa DoKonalÝ--->Yop jinaK je suPer!!!---->přI jeejiich filmech se NigDo nemůžeš nudIt--->Když jsem jejÍ fILMY neznaLa thÁk jsem netušiLa jaký tHo jÉ------>Ůpa Nejlepší filMY TO jsou Pro mě a kDo tadYna KomentíKách nadává-->taK ať si Hledí sÁm sebe!!--->Protože na Tuhle holKu niGdo nemÁ a aNi mít nebude taK si toho važTe!!
    --->ThÉ ANd<--->Káťa<-- *3* *15* *14* *4* *8*
    • Re: Žena

Tak takovýhle telecí třináctky, který si myslej, že když píšou tímhle emáckým písmem, že jsou zajímavý, přímo zbožňuju.
    • Re: Žena

aha a nechceš psát normálně? *9*
      • Re: Re: Žena

jo nikdo to neprecte potom bude silhat *9*
        • Re: Re: Re: Žena

nelíbí se vám , ůpa bestové písmo? *15* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Žena

ty si myslis ze je je cool *7* to si teda na veeeeeelikym omylu *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit