-
kuku
hilary se snazi byt ve videoklipu Reach out strasne sexy , ale ona vubec neni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
fotky
ahoj lidi tak sem tu nahrála asi 116 fotek tak doufám že budete spokojeni co máte rádi hilary *4* -
Hilary Duff
je to moje oblibena herečka a zpevacka je moc pekna! A film Nikdy to nezdavej je naprosto uzasnej a ja u toho i plakala *4* moc pekny film vazne! -
:)
Tý jo kéž by tak jednou přijela do ČR!! *3* *14* *14* *4* -
Hilary
Je uplne fajn je nejjjvydela sem tyto filmy:Italske prazdniny,nikdy to nevzdavej,holky v baliku.Je nejj *14* *4* *3* -
Hill
Já jí zbožňuju od malinka když sem jí viděla v Italskejch prázdninách *15* -
Hill......ˇˇjo je BEST
Hilary nejlepší osůbka hééj žeru ju mega...Baba jak se patří ona je ta nejlepší *14* -
FINÁLE
HLASŮJTE PRO NEJOBLÍBENĚJŠÍ VIDEOKLIP HILARY DUFF. JEN VY ROZHODNETE, KTERÝ VIDEOKLIP JE TEN NEJLEPŠÍ.
www.hilaryduffankety.estranky.c z
Děkuji -
Hilary
Achojky!
Hilary je nejjjjjjjjj herečka a zpěvačka.Fakt dobře zpívá.My néjj songy jsou od ní:Stranger a With love.Viděla jsem tyto filmy:Italské prázdniny,Moderní popelka,Holky v balíku.Je fakt ůůůůpe super!§ *14* *14* *4* *3* *15* *4* -
Žena
Hilarry?...-->Yop.thÁk to je Ůpa nejvíts bestová hoLČí,,JE kRÁSNÁ ChytrÁ slušNá holKA FAgT --->moHla by vydat jen víc FilmŮ a byo by to Ůpa DoKonalÝ--->Yop jinaK je suPer!!!---->přI jeejiich filmech se NigDo nemůžeš nudIt--->Když jsem jejÍ fILMY neznaLa thÁk jsem netušiLa jaký tHo jÉ------>Ůpa Nejlepší filMY TO jsou Pro mě a kDo tadYna KomentíKách nadává-->taK ať si Hledí sÁm sebe!!--->Protože na Tuhle holKu niGdo nemÁ a aNi mít nebude taK si toho važTe!!
--->ThÉ ANd<--->Káťa<-- *3* *15* *14* *4* *8* -
-
Re: Žena
Tak takovýhle telecí třináctky, který si myslej, že když píšou tímhle emáckým písmem, že jsou zajímavý, přímo zbožňuju. -
Re: Žena
aha a nechceš psát normálně? *9* -
-
Re: Re: Žena
jo nikdo to neprecte potom bude silhat *9* -
-
Re: Re: Re: Žena
nelíbí se vám , ůpa bestové písmo? *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Žena
ty si myslis ze je je cool *7* to si teda na veeeeeelikym omylu *13*
-