Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HOLA!

Ahojky holky kdo ji mate radi muzete ji pridat i na tenhle peknej webisek: http://www.prostemulluju.cz/
  • Hilarka

Hilarka je moje největší láska na světě:DMiluju její filmy,její písničky a všechno co se jí týče!Obdivuji ji,je mým velikým vzorem,opravdu ji mám strašně moc ráda!Pusinka moje! *14*
  • hiluska:)

mam ji rada diky filmu Nikdy to nevzdavej a pak uz se mi libila ve vsem.driv jsem ji nejak moc nemela v lasce ale ted je bombasticka. *14* *3* *3*
  • 100%Blond

Líbila se mi víc když byla blondýna.I měla hezčí písničky.Ale pořád je super *3*
    • tetka.betka

Re: 100%Blond

jj blondatá jí slušela a hnědou nemá špatnou..
  • Ksicht

mně se vůbec nepáčí, jak si nechala protáhnout ksicht!! *13*
    • Re: Ksicht

Prosím??? *13* *13* Ona si nenechala protáhnout xicht!!! *8* *16*
      • Re: Re: Ksicht

A ty jsis nevšimla,že teď ho má delší?? *7* a tohle je hooodně známá zpráva!
      • Re: Re: Ksicht

a nechceš mi tak jako mimochodem říct, co si teda podle tebe s nim ksichtem udělala??
        • Re: Re: Re: Ksicht

rozplácla se o stěnu..... *1*
    • Re: Ksicht

Ne-e náhodou jí to moc sluší!!! *14*
  • srazík

Ahojík, budu pořádat sraz všech fanoušků Hilary Duff, bude to nejspíš v Praze. Kdyby jste měl někdo zájem pište na email: Claire-Bennet@seznam.cz
  • 130killer

hillary je super

hillary je dobra mam krasny blogisek tak mrkni na tyto stranky http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521

opovazte se na ne nekouknout a napiste krasny komentiky cauvas *3*
  • hilarynka125

není fér že je hilary na 6.místě v top osonbostech

ahoj lidi tak se tak bojim že farná předběhne hilary duff takže vic chodte na hilaryin profil a chodte vic na její profil *3* *4*
  • avril-nely

...........?

.........Neni špatná , docela hezky hraje ver filmech , ale co se tíče pisniček tak to se mi líbí víc Avril *4*
  • dadulas

Hilary je prostě Nejlepší

Lidi Hilary je přeci ta nejnej herečka a zpěvačka na světě.Ona si nezaslouží aby z 1. místa spadla až na 5.Neni to žádná nafoukaná bárbína ani lesbička a prostitutka.Snaží se všem pomáhat tak proč???!!!! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit