-
Žeru jí! :0)
Baštim tuhle slečnu! Mám celou její diskografii a filmy s ní mám už taky skouknutý! *3* Je jedna z těch nej! *3* -
je supppppeeeeer
Hilary je mooooooc super,hezká,má hezký písně,hezky hraje,hezky se oblíká a je moooooc supeeeeeeeeeeeeeeeeer *14* -
Je nej!
Hilary je ta nej zpevacka herecka *14* *14*
Je dokonala *14* Je strasne hezka vubec se nechova nafoukane jako nektere herecky a zpevacky *4* Prijde mi ze je urcite mila *1* Jeji pisnicky mi vzdycky zlpesi naladu
*3* Je proste nejlepsi *4* *4* *4* *4* -
hilarynka
hilarynka je neeeeeeeej na světe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* *4* -
chodte prosím víc na hilaryin profil!!!!!!!!!!!!!!!!
lidi chodte vic na hilaryn profil!!!! -
-
Re: chodte prosím víc na hilaryin profil!!!!!!!!!!!!!!!!
ok *4* *4*
-
-
Oište
pište pište tady příspěvky!! Hilary je dost dobrá herečka a zpěvačka a je asi na 7, 8 místě tak jí snad vizdvihneme nahoru ne?? nezaslouží si to? -
-
Re: Oište
fajn, já bych rád oišťoval, ale mam problém....nevim co to znamená a jak to udělat..! *9* -
jj..přesně na 100% souhlasím.. *14* *14*
jinak jestli chcete mrkněte tady: www.hilary-duff-net.blog.cz *3* *4* *14* -
jj..přesně na 100% souhlasím.. *14* *14* -
souhlasím chodte vic na hilaryin profil ať je víš v top osobnostech!!!!
-
-
hil
Moje káámoska se na nu strasne podoba kdyz tak napiste na mail 12lizzy22@azet.sk poslu vam jeji foto *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: hil
Jsem ráda,že první místo v žebříčku největších fanklubů má právě Hilary Duff!!!!! *15* *3* -
-
Re: Re: hil
Bohužel už ne, ale na prvním místě je ta ..... M.Cyrus *16* *8* *16* *8* *5* -
-
Re: Re: Re: hil
Miley Cyrus je na 1. místě v žebříčku Top osobností,ale v žebříčku největších fanklubů je Miley až 21.!!!!! Největší fanklub má (a doufám,že i nadále bude mít) Hilary!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: hil
To ja taky a pokusim se nejak pomoct aby byla na 1.miste *3* Pac ona je tanej *4* *14*
-
-
Re: Re: Re: hil
právě proto musíme psát a psát aby sme opět Hilary dali na 1 místo!!
-
-
-
-
heh
heh -
HIlary
HiLaRy je proste moje naj je faakt hezka a ma vyborni filmy i songy je proste in..je moje nejoblibenejsi spevacka i herecka na svete chcela bych byt jako ona ma neuveritelny hlas taky nema nikdo a dobre hraje ve filmech a je feest ale feest fotogenik...proste je to HilArY DuFF *4* *4* *4* -
.....
newim proč sem lezou ti co hilary nadávaj!!! *13* *8*