-
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas -
Je divná
je divná!! vzhled a patlátka skoro ze dne na den... prostě DIVNÁÁÁÁ! dřív vypadala normálně *9* *13* -
hil
http://www.justhilary.net/
dyž tak se sem kuknětě myslím že je to nej blog o hil v ČR *4* -
nejvýš!!!
jo Hilary je nejlepší, NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!
koukněte na todle video od Hilary
http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI
co dodat?! -
-
Re: nejvýš!!!
je nejjj nikdo ji nepřekoná Nejlepší je Hilary Duff *15* *15* *3* *3* *14* *1* *1* *1* *14*
-
-
lea
máte pravdu hilary je prostě jednička a musime ji pomoct at de nejvyš! *1* *4* -
hil...nej
hilary je ta nejlepsi ze vsech celebrit.!!nechapu ty ktery ji nemaji radi...ona je nej!!!videly ste uz jeji filmik war.inc taky supr!! *14* *14* *5* *3* -
pojde
pojde zaberte at je Hilary pátá a jede na horu :-) -
-
Re: pojde
ježííš ja se strašně omlouvám místo pojdte sem napsala pojde.. to sem fakt nechtěla sorry..:-) -
-
Re: Re: pojde
Ted' je 6. a předběhla jí Avril Lavigne! Tak chod'te co nejvíc lidí na Hilaryin profil,at' je co nejvýš! Já sice nejsem její fanynka,ale Hil je opravdu hezká a dobře hraje ve filmech. *3* -
-
Re: Re: Re: pojde
cože ?? na to zapomen , hilarry mam ráda ale Avril má větší talent a umí líp zpívat !!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: pojde
No ne.....on někdo poznal rozdíl mezi zpěvačkou která umí zpívat a tou která se o to SNAŽÍ..........GRATULUJU *13* *13* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: pojde
Tak to teda není pravda,Avril nemá větší talent než Hilary a Hilary je mnohem hezčí!
-
-
-
-
-
Hilary...!!
Tuhle slečnu mám šíleně ráda už asi od svých 9 let po tom co jsem viděla Moderní Popelku je pro mě Hilary vzorem...jsme ráda že se teď zase vrátila a natočí novou desku.Myslím že bude skvělá jako ty ostatní a navíc je fajn že je to Best Of...!! *14* *14* Viděla jsem snad všechny její filmy a mám asi 3 její desky.Je to úžasná zpěvačka i herečka...ale přijde mi lepší v hraní ale zpěv je taky moc hezký... *4* *4* Její plakáty polepují mojí skříň a mám všechny její články...Je skvělá herečka,zpěvačka,textařka a modní návrhářka a myslím že je moc nadaná a mám jí moc ráda...!! *14* *14* *14* -
Hilary je super!
Hilary je prostě super!!!!!!!!!Zpívá celkem dobře a hraje v super filmech!!!!!Je fakt dobrá!!!!!!!♥♥♥♥ -
-
Re: Hilary je super!
jo a je moje nej nej celebrita♥♥♥ -
-
Re: Re: Hilary je super!
Tosohlasím.
-
-
-
je uplne v pohode
Navic Hilary nestoupla slava do hlavy jako Lindsay Lohan.Nezaslepila ji sila po penezich *4* Proto ji mam tak rada *3*