Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary

Ahoj všichni, přijde mi že se na Hil už nějak zapomenulo.Nemyslim přímo tady ale tak celkově a je to velká škoda.Hilary je úžasná.To je jenom takový můj názor.Nepřijde vám to taky?
    • duffik
      Podle mě se na ni hodně zapomělo.Kdyby jí dali nějakou hlavní roli v nějakým hodně známým filmu.Ale nevadí i tak jí mám nejradši ze všech celebrit.Třeba Selena Gomez ničeho nedosáhla jako Hil,nebo hnusná Miley taky nic moc neudělala.Prostě Hilary je podle Mě ta nejlepší herečka,zpěvačka,textařka a modní návrhářka.Kdo si myslí to samé,ať dá palec nahoru :-)
  • duffik

dík

Moc vám děkuji že jste mi poradili
    • katuska_love

Re: dík

oh ♥
  • duffik

Hilary

Hilary je nejlepší zpěvačka,modní návrhářka,textařka a herečka na světě mám jí ze všech celebrit nejradši je 10000000000000000000x lepší než nějaká Miley Cyrus,která se všude jenom cpe.Haylie mám ráda stejně jako Hilary.Chtěla bych zkouknout film war inc. ale nevím jestli je to přístupné poraďte prosím.
    • je to přístupný ale jedna scénka je podivná to je jak ten Yonici manžel(budoucí)jí šáhne do kalhot a začne jí asi tototo rukou nonono *7*
    • obrazek007

Re: Hilary

Hilary je ta nejvetší pitka jakou jsem kdy viděla :-p
    • Re: Hilary

najeď na http://ulozto.cz a do vyhledavače napiš název název filmu a stáhni si ho, tak to můžeš udělat se všemi filmy od Hil, já mám od ní taky pár filmů stažených..
    • katuska_love

Re: Hilary

pěkně si to napsala ♥
  • puspuspusinka

Ahooj

Dlouho sem tu nebyla xD Jinak Hilary je 100% nejlepší v Moderní Popelce v Itwlských Prázdninách a v Nikdy to nevzdávej ale miluju jí ve všem i jako zpěvačku :))
  • 78.misto

Hilary klesla na 78. místo *9* *9* *9* *9* *9* měli bychom více navštěvovat tyto stránky ať se dostane Hilary aspoň na 30.místo
    • katuska_love

Re: 78.misto

přesně
  • natka16

hilary

čau kde seš *1*
    • sisi6

Re: hilary

ahoj.jsem tadyY:-)tak jakej je tvůj nej film z hilary? *3* *14* *1*
      • natka16

Re: Re: hilary

nevim já žádnej neznám. *7*
        • katuska_love

Re: Re: Re: hilary

Moje všechny *14* *14*
  • sisi6

duff

Ahoj:-)v jakým filmu se vám Hilary líbila? *3*
    • ve filmu Greta
    • vterinka

Re: duff

ve všech ... ale poznala jsem ji v Italských prázdninách, to je srdcovka ♥
    • natka16

Re: duff

těško říct nevím. *9*
      • sisi6

Re: Re: duff

rozhodně v italskejch prázdninách:-)i celej film byl super,ale sní to bylo nejjjj *14*
      • natka16

Re: Re: duff

si tam? *9*
        • sisi6

Re: Re: Re: duff

ale jo,nboj jsem tady,ale vytvářím u toho dlaší článek a poslouchám písničky,takže to tak rychle nestíhám.. *8* *8*
          a když jí moc neznáš nechceš do diskuze z někym jinym? *5* *7* *14*
  • Děs!!

Nechápu, na co si to tady hrajete!! Hil rozhodně nemá 169 cm, ale pouhých 157cm!! Nechápu, který imbecil, to takhle může napsat, aniž o ničem neví!!

PS: Miluju tě Hilary, viz blog:

http://italskeprazdniny.blog.cz

..mrkněte se.. *13*
    • vterinka

Re: Děs!!

Jako klidni hormon! ... Co nám nadáváš? My za to nemůžem, že to někdo přepsal, tak nepindej, že si na něco hrajem jo! ... Take lidi fakt miluju! Raz za čas tu přijdou, nic nečtou a uráží všechny, že si na něco hrajou! Přitom je tu normální diskuse, takže příště tu první větu vynechej a začni např. "Kdo to přepsal?!" nebo tak nějak, ale nesváděj to na ty, co si tu normálně píšou! Díky!
      • Re: Re: Děs!!

Takže za prvé: Nebyl den, abych já tady nebyla, takže neříkej, že tady jednou za čas příjdu, viz můj blog!!! A nenadávala jsem osobně tobě, ale tomu, který to přepsal a jestli máš tak těžkochápavý mozek, tak radši nelez na net!! *16*
        • vterinka

Re: Re: Re: Děs!!

Vím, že jsi nenadávala mi osobně, ale bylo to celkově na všechny, kteří tu chodí a já k nim patřím a vzhledem k tomu, že tu nikdo na tebe nereagoval, tak jsem tu zareagovala já!
          • Re: Re: Re: Re: Děs!!

Ne! Nebylo to všechny, kteří tu chodí, ale osobně na toho, který to tak zmrcasil!! Ale konečně se našel někdo, kdo to opravil, že jo!!! A buď tak laskavá a neřeš už to!! *9*
  • natka16

ahoj

hilary duff je úžasná! *4*
  • kajous.ka

Stay cool

Jak se Vám líbil film Stay cool ? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší