Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • girls01234

Twe

Jojo! *14* *3*
  • girls01234

Twe

Souhlasím s kajuska4! *3*
    • vterinka

Re: Twe

přesně! *3*
      • katuska_love

Re: Re: Twe

Já taky protože Kajuska je boží kamarádka mám jí moc ráda *4*
    • kajuska4

Re: Twe

Super.. *14*
  • kajuska4

twe

Vy věříte všemu...vy nevíte že si tu vymysleli..twe nevěřím aji kdyby tak je to Hil soukromý..mně to nevadí a jestli vám jo tak nejste pravý fandové...

MILUJU TĚ HIL *14*
  • girls01234

Děvka

Hele,to neznamená žhe když posilá Mikeovi erotické mmsky tk žhe je děvka! *10* *13* *16* *8* Víš vůbec co to slovo znamená? *1* *3* *15*
  • kajka007

dšfka Hilary Duff

Posílá manželovi emmemesky z erotickýma obrázkamá to znamená že je děfka ! *8*
    • kovbojka1212

Re: dšfka Hilary Duff

ť to sou manželé:/:DD
      TWL taková demence:D
  • katuska_love

..

MILUJI JÍ IKDYŽ TU NECHODÍM NEMYSLITE SI ŽE JSEM SE NA NAŠÍ HILUŠKA NEVYKAŠLALA TOŽ TO NENÍ PRAVDA.. *14* *14*
  • lenka2270

New Song

http://www.youtube.com/watch?v=DWaB 4PXCwFU její nová písnička
    • vterinka

Re: New Song

Leni myslím, že tohle: Breaking Benjamin - The Diary of Jane fakt není její písnička *1* Pokud se nepředělala na muže a nezměnila jméno ... *1* Dala jsi tu špatný odkaz. *3*
      • katuska_love

Re: Re: New Song

Tohle není její song *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: New Song

No to jsem si taky všimla. Už jak to začlo hrát, tak se mi to zdálo divné. *1* *1* *1*
          • katuska_love

Re: Re: Re: Re: New Song

Přesně..Hil nemá takové písničky a prvně se vždycky podívejte na název.. *14*
  • duffik

Italské prázdniny

Ahoj zítra hraje film ,,Italské prázdniny´´.Hraje na primě ve 2 hodiny se tesim budu se urco divat
    *14* *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Italské prázdniny

Super! Už se moc těším! 100% se budu koukat! *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Italské prázdniny

už se dívám *14*
  • vterinka

Blog

http://martinashalova.blog.cz/ Tady na tomhle blogu píšou o Hilary, že ji v den svatby vypadl zub, tak se můžete kouknout. *3*
  • vterinka

Nové CD

Ahojky, ještě jsem se chtěla zeptat kdy výjde její nové cd? Děkuji předem za odpověd *3*
    • legally-blonde

Nové CD

S tím novým CD nejspíš asi fakt nic nebude ... je škoda, že Hilary už nezpívá, má fakt nádherný hlas :-). A Hilary se dala i na psaní knih ? Co to má výt za knihu ? Díky předem za odpověď *4*
      • vterinka

Re: Nové CD

jo no je to škoda *9* ... má to být kniha o mladé fotoreportérce. Tady máš odkaz: http://hilary-duff-net.blog.cz/rubrika/elixir
    • yani

Ale žádné CD nemá!! To bylo jen plno ztakových ,,drbů'', že má nové CD, ale ona má teď plno jiných starostí. Zrovna včera jsem četla, že Hil se teď rozhodně zpívat nehodlá, že si dává takovou pauzu, napsala totiž tu knihu Elixír a teď jí všude kde se dá propaguje, a říkala, že se chystá napsat druhý díl a ve volném čase hrát v nějakých filmech, ale ona ani v Americe žádné CD mít nebude.. Takže smůla..
      • vterinka

Re: Re: Nové CD

takže ty řeči, co tu loni byly o tom ,že má vyjít cd, a pak že to odložila na nový rok byly jen drby jo? Tak nic no .. i tak díky za info
    • yani

Ještě není ani v Americe a ty bys už chtěla, aby bylo v ČR??
      • vterinka

Re: Re: Nové CD

já se pouze ptala kdy výjde, mi stačí datum já neřekla, že má být hned u nás

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit