Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte !!!

Som v SONC na blogu: http://barboralipova.blog.cz/

A ak teda nechcete nechať Hilary v štichu, tak pre ňu zahlasujte!!! Prosím!!! Som tam ako Ell. *14* *14*
    Keď začne 1. kolo, napíšem sem!
  • je nej!!!

Hilary je moje nejnejnej.zpěvačka,herečka,..... ...
    je fakt boží *14* *14* *4*
  • hilarynka125

hilary je nej nej nej na světě!!!

hilary uplně boží je fakt super je nejlepší*14* *14* uplně ji miluju *14* *5* *4*
  • ajris

je úžasná

já hilary taky miluju je úplně boží
    *14* *14* *14* *14*
  • hilary

hilary je nelepší herečka a zpěvačka ancelim světě a AŤ se bone ošklivka katak
  • jsme fandi hil

mate vsichni pravdu hil je nejlepsi a jeste k tomu nej herecka a zpevacka *14* mam rada jeji filmy a pisnicky no proste vsecko *3*
  • Hilary Duff

Hilary je najlepsia herecka spevacka ..........proste vsetko a nech sem nepisu ty hlupaci ktori ju nemaju radi potom naco lezu na na tutu stranku Hil je super baba!!!! NO COMENT *1* *3* *10*
  • mew-c4

Zdravím Vás !!!
    Hilary je dle mého názoru velmi schopná a pěkná mladá slečna. Je taky dobrá zpěvačka a herečka a taky je velmi hezká a to se jen tak nevidí v jedné osobnosti. *3*
    • katka

HILLARY DUFF je moc príma a chci se s ní setkat protožr je moje njoblíbenější spěvačka *14* *1* *1* *3* *4* *14* *4* *4* *4* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1*
  • hilary je vážně super

Má strašně krásný písničky, pěkný fylmy je prostě super když jsem na počítači poslouchám vždy její písničky. *3* *4*
  • lolo85

Hilary je nej!!

Hil je prostě úplně nejlepší!! Umí skvěle zpívat,báječně hrát ve filmech a taky to oblečení,který navrhuje je moc pěkný *4* A na ten novej film¨,kde bude hrát,se moc těším!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit