Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • movimakers

Duffík

Je to super holka.Miluju její písně i filmy.Možná jsem oběvil i její e-mailovou adresu.pokud by někdo něco chtěl,tak mě najde na movimakers@seznam.cz *5* *14* *3* *4*
  • Hill

Hill je strašně krásná,neuvěřitelná zpěvačka,herečka prostě všechno...
    HILL JE PROSTĚ BEST A TO MYSLÍM MLUVÍ ZA VŠE *14* *15* *3* I love YOU hill *3* *14* *1*
  • Omg ....

Hilary SUXX !!!!!!!!!! *10* ... U beautiful .. .ehm .. most beautiful girl .... *4*
  • hilary :-*

miluju hilary miliju její písničky miluju její role... je nejúžasnější herečka na světě mám svůj pokoj polepený jejími plakáty a cd mám asi všechny aji její falmy mám všechny... prostě ji miluju *14* *14* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: hilary :-*

chcela bych se zeptat jestli nejake plagaty zaminas, nedavas nebo prodavas lebo sem teprve zacala sbirat hilary duff a nic skoro od ni nemam prosim pls pls ozvi se na muj mail berkuska115@azet.sk
  • What ?

No, tak tato "kráska" mě vůbec neoslňuje.
    Kde jste přišli na to, že by mohla být dobrá, když ... Ach, ne radši nechci psát.
    • karoline

Re: What ?

mno tak vis jak kazdej ma jinej vkus a pste hrat a zpivat umi to musis nechat...
  • Hil

Je nej.. *1*
  • hilary01

hilary je moj idol je naj spevacka i hereckaa *14*
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • klarinka

hillary je to moc dobra zpevacka herecka atd *14* a kdo tady pise ze to je pica atd tak to neni pravda mam jeji filmy a nejvic se mi odni libi moderni popelka jen to na konci s tim klukem jak se zacli cucat to bylo dobry a nebo jak sla za tu popelku to na ni vsichni cumneli jak je krasna i italske prazdniny nejsou spatny ale me se tam libilo jak tam zpivala to bylo klasny moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13* *13* *13* mej te se klasne a nezlob te a piste sem jen klasne vzkazy
    • katka-horses

Re: klarinka

Ahoj souhlasím s tebou Hilary je nejlepší
      *14* *14* *14* *14*
  • filmi

nevíte kde se dá koukat na film na internetu s Hill *9*
    • Re: filmi

jo wim- na you tobe *3*
      • Re: Re: filmi

ne skutecne na www.redtube.com *1*
    • RedTube

www.redtube.com
      • Re: RedTube

díky moc
        • Re: Re: RedTube

JÁ Hilary Duff zbožňuju a kdo ji nesnaší a nadává jí do krávy a já nevím co všechno jen na ní prostě žárlí ,ale kdy byste dřeli jako ona mohli jste být taky slavní *3* ona jsi to vydřela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit