-
SONB
Ahojte lidi, pokud máte blog,neváhejte a přihlašte se do mojí soutěže o nejlepší blog! Čeká vás originální diplomek... zkrátka zábava *3* Pá
www.kajakurkova.webnode.cz/s onb/ -
Re: Hilča
taky se mi hil moc líbí a doufám že se ti to povede *3* -
Re: Hilary je prostě NNNEEJJ !!!!
To by bylo super ale jak to cheš udělat aby byla lepší než Miley? *7* -
Hilča
Hilary se lepčí...už 4 v herečkách a taky v zpěvačkách a 2 v modelkách...myslím že je to super...za poslední měsíc se hodně zlepčíla ještě by jsme ji mohli dostat na 1 místo aespon v herečkách pač si myslím že na 1 místo v zpěvačkách ju nedostanem...kvůli Miley a taky musíme máknout na tom aby jsme ju popostrčili v top 10 osobností... tak mákněte *1* *1* *1* HILARY JE NÉÉÉÉJ. *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: RGG.
jj abych nezapoměla Vanessu mám taky ráda a taky mám ráda celé HSM!!!ale i Hilary Duff je skvělá -
Re: RGG.
Hele koukej,když se ti Hilary nelíbí tak si to nech pro sebe.Představ si,že ty a tvoje spulužačka,kolegyně...(to je jedno) by jste měly fanouškovské stránky a soupeřily by jste o to kdo je lepší!!!!A někteří její spolužáci by řekly,že tvoje soupeřka je*4* a ty jsi*9*!!!!!Určitě by se to nelíbilo tvým fanouškům tak prosím své osobní názory si nechej pro sebe a moc tě prosím neurážej *13* Hilary Duff *13* -
Hilary je prostě NNNEEJJ !!!!
Hilary je prostě nej!! Musíme něco udělat proto , aby byla oblíbenější než Miley Cyrus !!! *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: PROBOHA.....
taky to nechápu, proč vždycky někdo leze k nějaké celebritě kterou nemá rád..a pak akorát prudí..to je k nepochopení... -
Re: Re: Re: Re: PROBOHA.....
souhlasím, že zatím v čr (pokud se nezajímáte více) jsou známy jen filmy jako moderní popelka a spol..to jsou normální teenage filmy, tak co od nich čekáte. V posledních letech natočila ale spoustu filmů jako Stay Cool, What Goes Up, Greta bude točit The Story of Bonnie and Clyde, taky Provinces of Night, The Business of Falling in Love taky teď hraje v Gossip Girl..myslím si, že až teď se ukáže že ten talent opravdu má :-) a nechápu jak někdo může hodnotit někoho podle dvou písniček a pár filmů..prstě když nic nevíš tak buď raději ticho ju?? -
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =) -
Re: Hilary je NEJ!!!
Hele já mám Miley hodně ráda je moje nej, tak ji tady nepomlouvej. Poslední dobou se mi začíná hodně líbit i Hil ale Miley mam porad radsi -
dejte si mě do přátel
prosím komu se líbím komu fandím dejte si mě do přátel *4* *4* -
hilary
Taky pisu liem ktery je mnemaj pridanou at si je pridaj -
Re: hilary
A v top osobnostech je 7 *9* Musíme jeste máknout *1* *4* *14* -
hilary
Takze hil uz je 4 v hereckách 5 a v modelkach 2 super -
Hilary je NEJ!!!
Hilary je nej,ještě lepší než ta Miley Cyrus,kvůli které se všichni úplně pose***!!! *8* -
Re: Re: Re: Re: hilary
to teda opravdu ne -
Re: ...
jo to já taky žeru její filmy myslím že sou boží už jen proto že je tam ona prostě ona božíí *14* *14* *14* *14* -
Re: hilary
jo je to super a to ani nemluvím o tom že je 6 jako herečka a 2 jako modelka *14* *14* *14* *14* -
hilary
Hil už je pátá tak se mi dokázalo přesvěcit par lidí aby se ji pridalo super