Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jill

Re: PROBOHA.....

Záleží na tom, jaké filmy jsi viděla. Já zrovna moc nefandím filmům Moderní popelka, Italské prázdniny, atd. To byly teenagerské komedie - v tom se žádné herecké výkony nepředvádí. Ale třeba War, inc. byl úžasný a myslím, že v rámci toho, co měla zahrát to byla role, ve které se ukázala. A myslím že to, co nám ukáže jako Greta nebo klasická Bonnie Parkerová bude herecky víc kvalitní. A taky se těším na Gossip Girl. *5*
  • Re: PROBOHA.....

a ty si nějaká herecká porota nebo co? snad každý má oblíbené herce podle svého vkusu a když se ti Hil nelíbí jako herečka tak co tady děláš? jej..tohle mě vždycky udivuje
  • maky18

Re: Re: Re: Re: pojde

No ne.....on někdo poznal rozdíl mezi zpěvačkou která umí zpívat a tou která se o to SNAŽÍ..........GRATULUJU *13* *13* *4* *4* *4* *4*
  • maky18

PROBOHA.....

Šílený..... *1* *1* Mě by hrozně zajímalo jak ste přišli na to ,že Hilary je skvělá herečka....mě připadá SILNĚ..podprůměrná . Viděla jsem některý její filmy a musím říct že kromě blbýho culení do kamery nepředvedla vůbec nic.....nic co by zdánlivě připomínalo herecký talent........... *5* *5* *4* *4* Když čtu všechny ty fanouškovský KECI...je mi na blití *9* *9* *13* *13* těším se na vaše nepříznivý ohlasy.... *5* *5*
  • parket..a

soutěž

Podpořte Hilary v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =)
  • miley11cyrus

jj

to je dobre ze predbehla ji miley cyrus 1 jupiiiii nic proti hilary je taky super ale mam vic rada miley *4*
  • Hilary

Hilary je nejlepší :) jenom škoda že jí předhonila Miley Cyrus :(
  • h.i.l

Re: divnýý

to je určitě blbost
  • h.i.l

Re: mileyhilary

jo jsou super:)
  • mileyhilary

mileyhilary

Ahojky jak se máte dala jsem nový fotky Hil tak doufám že vás potěšily
  • Re: Re: Re: best

tonemni pravda minuly tyden si je obarvila na zrzavo!Vypada zuzove! *15*
  • Re: Re: Re: Hilary

ty si lezba??????????????????? *15* *1*
  • Re: Re: Re: Hilary

bububu ta picka ma nahodou pravdu v tom ze hilaryzna neumi zpivat ale ty mas pravdu v tom ze mileyzna neumi *15*
    pryc s hilary duff a miley syrus *16*
  • Re: Re: Hilary

no ja si myslim za ani jedna z tech dvou neumi zpivat a ze ten ko si mysli opak je hloupy,nedavno sem totiz cetla,ze miley ma o 70% mensi uspesnost jen protoze ma upravovany hlas a ze kdyz zpiva na koncertech je to hrozne falesne...hilary ma taky upravovany hlas ale to !skoro! vsechny star *15* nesnasim hilaryznu a mileyznu *16*
  • kovbojka1212

Re: Re: Re: divnýý

Tak vám moc děkuju.Spadl mi kámen ze srdce:-D *3* *1* *14*
  • kajous.ka

Re: Re: divnýý

souhlasím s tebou Hilary má krásný hlas a je blbost aby přestala zpívat jen toho má moc... *14*
  • Re: divnýý

Ne..zpívat určo nepřestala. Teď akorát natáčí spoustů filmů a navíc hraje i v serálu Gossip Girls. Teď je prstě jen období kdy více hraje, ke konci roku má vydat nové cd, které by se mělo jmenovat My Life. Jenže kvůli těm spoustům filmům se to asi posune. Určo se ale dočkáme :)
  • kovbojka1212

Re: Chjo...

Ahoj vsimla sem si ze ses tu celkem casto
    Tak se muzes juknout na moji stranku www.hillduff.estranky.cz
  • kovbojka1212

divnýý

Ahoj lidičky.Nějaká avigel tu psala že Hilary přestala zpívat.Je to pravda???
    Doufám že ne *9* *13* *9* *7*
    Pac Hill je upa Superr
  • riki.002

Chjo...

Tady to teda žije... *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit