Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajous.ka

Re: supééér

Ae teď už je Hilary 5 *14* *14* *14* *14*
  • nelmo

Re: hileyry je supeeeer

jj to já taky
  • nelmo

Re: je nej

přesně *15* *15*
  • Re: Re: je nej

myslim že 16 *3*
  • vininka

Re: Re: Re: PROBOHA.....

podle mě to, že umí zpívat popřít nemůžeš....zpívat opravdu umí....dobře jako herečka neni tak dobrá jako jiné celebrity, ale možná je to jenom tim, že zatim nedostala roli, kde by úplně předvedla talent....
  • vininka

Re: je nej

ahoj a prosím tě nevíš kolik jí bylo, když ten film natočila? já to pokaždý najdu jinak...=)=)
  • ...

Hilary duff je nejlepšíí! *14* miluju filmy s ní,,áááá_žeru jíí *14* *14*
  • alexisxxx

je nej

Film nikdy to nevzdávej byl opravdu úžasný já úplně a doopravdy brečela když ji pustil to DVD
    Hilary je prostě úžasná a ten kluk co hrál Jaye Oliver James *15*
  • muhi

Re: Re: Re: hilary

No umřit? To zas ne *1* *1* *1* *9*
  • kajous.ka

supééér

supééér Hilary předběhla Avril a je šestá jestli tot takhle půjde dál bude hilary zachvilu na špičce... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kvetinka.aysel

Re: Re: hilary

co ak to zese ne??
  • nicky0012

hileyry je supeeeer

hilary jje super herečka i zpevačka včera ten film nikdy to nevzdávej byl super jak ten její brácha umřel já skoro brečela!!!ona to zahrála vážně strašně heky a nejvíc se mi líbola jak měla hezký vlasy v tý poslednáí písničce hilary je vážně skvělá a skvělý je i film moderní popelka,italské prázdniny anebo 12dotuctu!!!
  • muhi

Hilary Duff

Jj, Hilary je opravdu skvělá herečka i zpěvačka ... A nepřipadá mi taková namyšlena jako třeba MGEAN FOX nebo tak *5*
  • muhi

Re: hilary

Tak to zas ne *16*
  • maky18

Re: Re: PROBOHA.....

když je někdo tak slavnej...jako ona...tak by snad měla mít pořádnej talent...
    tak co..........
    *13* *13*
  • vterinka

Re: hilary

jo to máš pravdu!! *3*
  • kvetinka.aysel

hilary

Ja bych pro Hilary klidne umrela protoze je opravdu nadana herecka a zpevacka *14* *3*
  • kajous.ka

Re: PROBOHA.....

Každej je jinej je pravda že nemůžeš srovnávat Hilary s ostatními. To že se ti nelíbí neznamená že nám se líbit nemůže. Radši tohle piš někde jinde někde kde se jim to bude líbit. Chtěla bych vidět teba jak ty umíš zpívat když tady Hilary posuzuješ nebo jak by jsi ty zahrála její role...
  • nikusta

NOo joo každý má svůj názor..ale pokud enmáš ráda Hill tak co tady vůbec děláš!?..
  • _fans_niki_

Víš máš svůj názor na Hil a já ti ho brát vážně nebudu....Jen jedna věc mě vážně udivuje...jak vy vždycky můžete vědět, že ona nemá herecký talent, že neumí zpívat, že vypadá strašně...Jo tohle jsou vážně absurdní výroky..řekneš si ona se tam culí před kamerou..divně se tam tváří tak si jako myslím že nemá herecký talent...Tak tohle je vážně trapný..a nebo ji srovnáváte s ostatními...že ona to neumí jak tamta pak, že to zase neumí než tamta...je to blbost srovnávat herce a herečky....Každý je sám sebou no a že zrovna hraje blbě?asi to tak prostě má být...Filmy pro teenagery sou takové a nehledí se na herecký výkon, ale spíše na obsah a děj toho filmu...Hilary a ostatní herci a herečky sou Svý každý je sám sebou!!!!neříkej že někdo neumí hrát!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit