-
zadnej titulek
je divná!!nechapu co nani kazdej vidi!! *7* *7* -
Re: hilary
JJ NEJSI VLBEC SÁM MYSLÍM ŽE JI MILUJE VÍCE LIDÍ NEŽ JEN TY TŘEBA JÁ JI ÚPLNĚ ZBOŽŇUJI JE TOIŽ BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!*LO VE* -
Jen nejnejlepšííí!!!!!!!!
Hilary je nejlepší na světě je nejnejnejlepšííííííííí!!! !!!!!!!!!!!Tak poor!*13**14**14* -
Největší fanklub
Hilary Duff ma nejvetsi fanklub a doufam, ze stale bude jednicka. *1* -
je good
Hilary je nej!!!!!!strasne ji obdivuju *14* *14* *14* a jeji filmy a hudbu taky *14* *14* -
Re: je sjupl
Na Hilarduff.cz najdeš! *3* -
zpěvačka
ahoj -
Re: Re: všimli ste si?
Určitě to byla fotomontáž... -
něco
podívejte se na můj blog na www.dufflove.blog.cz -
je sjupl
souhlasim s vama vsema ze je halary fakt super holcina,skvela herecka a uplne bomba zpevacka.....nevite kde by se na netu mohli stahnout nejaky jeji filmy???kdo to vi tak at mi napise moc pisimky cusky -
Re: nikol
Každý kdo tady píše.jí tady totálně MILUJE..Já třeba strašně!!!!Strašně strašně strašně moc! *14* -
Re: všimli ste si?
To bych teda chtěla vidět tu fotku *1* -
Re: Dextr
Hey borče,teď mi tady připadáš jako blázen ty *1* ale nic ve zlém,seš machr,já nedávno byla v Toluca a Hil sem viděla na vlastní oči pře djejím barákem,ofšem jen jak nastupovala do auta,ale byl to takový krásný pocit *14* jinak,taky ji miluju,neboj nejseš sám! strašně moc lidí jí tady miluje! -
nikol
hilary je super holka je to moje herecka i spevac umim jeji pisme vsechny jsem do ni zabouchla totalne milujite hilary duff *14* *14* -
Já ji miluju
Já ji miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
všimli ste si?
ahojky vím je těžke to najít ma tu tech fotek hodne ale na jedne fotce na triku ma napis Be hilarydufflove.blog.cz *3* *3* mozna ste si toho všimli ale dost sem na to čumela *1* HILARY JE NEJKY *14* -
hilary
já jiii miluju *14* -
Dextr
ste dmnti vseci tady...hilary je nej strasne ji miluju a hodlam jet do USA za ni:)...ten kdo ji pomlouva tak asi nema vsech 5 pohromade jak vidim....asi ma o kolecko navic...dmnce strasne ji miluju ale nevim proc...ale nemuzu si pomoct proste:-*-:-*:-* *14* *14* *14* *14* -
lajalajalaj
zdar no konečně se to tu uklidnilo *1* *1* *1* *3* *3* -
Choj
*4* Ahoooj!