Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zadnej titulek

je divná!!nechapu co nani kazdej vidi!! *7* *7*
  • Re: hilary

JJ NEJSI VLBEC SÁM MYSLÍM ŽE JI MILUJE VÍCE LIDÍ NEŽ JEN TY TŘEBA JÁ JI ÚPLNĚ ZBOŽŇUJI JE TOIŽ BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!*LO VE*
  • Jen nejnejlepšííí!!!!!!!!

Hilary je nejlepší na světě je nejnejnejlepšííííííííí!!! !!!!!!!!!!!Tak poor!*13**14**14*
  • Největší fanklub

Hilary Duff ma nejvetsi fanklub a doufam, ze stale bude jednicka. *1*
  • je good

Hilary je nej!!!!!!strasne ji obdivuju *14* *14* *14* a jeji filmy a hudbu taky *14* *14*
  • Re: je sjupl

Na Hilarduff.cz najdeš! *3*
  • zpěvačka

ahoj
  • Re: Re: všimli ste si?

Určitě to byla fotomontáž...
  • něco

podívejte se na můj blog na www.dufflove.blog.cz
  • je sjupl

souhlasim s vama vsema ze je halary fakt super holcina,skvela herecka a uplne bomba zpevacka.....nevite kde by se na netu mohli stahnout nejaky jeji filmy???kdo to vi tak at mi napise moc pisimky cusky
  • Re: nikol

Každý kdo tady píše.jí tady totálně MILUJE..Já třeba strašně!!!!Strašně strašně strašně moc! *14*
  • Re: všimli ste si?

To bych teda chtěla vidět tu fotku *1*
  • Re: Dextr

Hey borče,teď mi tady připadáš jako blázen ty *1* ale nic ve zlém,seš machr,já nedávno byla v Toluca a Hil sem viděla na vlastní oči pře djejím barákem,ofšem jen jak nastupovala do auta,ale byl to takový krásný pocit *14* jinak,taky ji miluju,neboj nejseš sám! strašně moc lidí jí tady miluje!
  • nikol

hilary je super holka je to moje herecka i spevac umim jeji pisme vsechny jsem do ni zabouchla totalne milujite hilary duff *14* *14*
  • Já ji miluju

Já ji miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • všimli ste si?

ahojky vím je těžke to najít ma tu tech fotek hodne ale na jedne fotce na triku ma napis Be hilarydufflove.blog.cz *3* *3* mozna ste si toho všimli ale dost sem na to čumela *1* HILARY JE NEJKY *14*
  • hilary

já jiii miluju *14*
  • Dextr

ste dmnti vseci tady...hilary je nej strasne ji miluju a hodlam jet do USA za ni:)...ten kdo ji pomlouva tak asi nema vsech 5 pohromade jak vidim....asi ma o kolecko navic...dmnce strasne ji miluju ale nevim proc...ale nemuzu si pomoct proste:-*-:-*:-* *14* *14* *14* *14*
  • lajalajalaj

zdar no konečně se to tu uklidnilo *1* *1* *1* *3* *3*
  • Choj

*4* Ahoooj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit