-
cauky
Ahojky!Na www.vercaaterca.blog.cz probíhá bleskovka.Je v rubrice "vase volby" a clánek "Bleskovka-zvírecí".Tek se urco prihlas,je to lehké. *1* *4* *8* -
pomozte
pls sháním cd-albumy hilary duff, ale v obchodech je nemaji.jestli někdo vi kde je koupit nebo mi je muže poslat pls napište.kontakt na mě:icq-357454030 a email-einsteinka1@seznam.cz -
Hil
Jak tak vidím je vás tady celkem dost fandů,na koncert by určitě přišlo strašně moc lidí,jestli budete hlasovat a bude nás aspoň 300 tak se to posílá Americkým manažerům a možná by byl i ten koncert,zatím je nás jen 144 tak hlasujte lidi....viz WWW.HILARYDUFF.CZ!
Jinak HIL je NEJLEPŠÍ,NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJ NEJ NEJ NA SVĚTĚ! ONLY THE BEST! a strašně krásně se SMĚJE! *14* *14* -
Re: Hilary
Nechápu proč bys hnedka měla být lesba gdyž se ti Hil líbí? Mě se Hil líbí strašně moc *14* upe mrtě nejvíc na světě *14* je nejkrásnější,nejlepší,prostě ONLY THE BEST! -
plosim plosim
ahoj vsichni schanim sbirku plakatu hill duff, olsenek a piratu z karibiku a jeho herci pls jestli ma nekdo zajem prodat tak se mi pls ozvete na icq 472-317-228 nebo na mail: gunarova.m@seznam.cz diky a nekdo se ozvete -
teda teda
hele nechci vám tady kazit naladu, ale to jak se tady hádáte je fakt děsné.jste jak malý děcka....dejte prosim vás už s tim pomlouváním pokoj.komu se nelíbí Hil tak ať si jde na osobu, která se mu líbí a tady neotravuje.!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Smejdi
presne tak je nej jestli to je v zpivani nebo filmu proste pro mne je nej nikoho stim neotravuju a jestli tady (nekteri) chodite jen z tech duvodu a by ste tady nekoho pomluvily tak jste jen chudaci!!!jen debil muze otravovat druhe lidi *5* *5* *5* *16* -
=-O
Co to valis o tom, ze je namyslena...me teda vubec nepripada. Jinak se mi zamlouvaji jeji filmy a taky hodne hodne dobre zpiva. Prvni z TOP 10 tady. A to uz o necem vypovida!!!! Hilary 4EwEr *3* *14* -
Keira je nej.
My ji moc nemusíme je moc namyšlená. *8* -
souhlasím s mišičkou
Když byla řeč o tokio hotel...já je taky nemusím ale nekritizuju je, třeba moje kámoška je úplně zbožňuje a mně je to jedno každej má prostě jinej vkus a napište mi pls někdo jaký výhody mi přinese když se stanu fanynkou Hilary Duff nebo i někoho jinýho *15* -
nechápu
ja vás vazne nechápu tem kdo sem pisi ze Hill je krava atd... nemusite kritizovat kazdemu se libi nekdo jiny me osobne se libi olsenky ale nejvic Hill Duff a urcite je vas par kdo nema rad tokio hotel ja je taky moc nemusim ale urcite je nekritizuju jak vetsina ze to jsou teply hovada tak si to vemte k srdci ze kazdy ma svuj vkus co se tyce celebrit a laskave je nekritizujte...nikoho! *13* -
Hillary
Hillary je ta nejůžesnější herečka a zpěvačka....Lepší jsem nikdi neviděla...Hillary má super filmy i písničky...jednoznačně je super!!!=O) -
Hilary drsně vede
Hilary na stránce osobnosti se drží už hodně dlouho první
*3* -
Hilary
Je to moje nejoblíbenější celebrita..mám ji tak ráda(ale lesba nejsem*4*)viděla jsem všechny filmy kde hrála asi stokrát a ty písničky jsem si poslechla taky asi stokrát...Je to fak moc fajn holčina...Chtěla bych ji vydět na živo..! -
Hilary
Hilary je strasne pekna holka chtel bych ji nekdy poznat ve skutečnosti :) *4* -
wow
po Elishe Cuthbert to je nejhezčí holka na světě *14* -
Zpěvačka?:-)
Mladá,hezká, ale zpěv jí mooc nejde:-))ale určitě zpívá líp než já:-)) -
Hilary Duff
presne tak ona s olsenkama nema nic spolecneho a nakonec par jejich filmu zas tak spatnych nebylo *16* *16* *3* *3* -
RHell
Nevim co maš proti Hillary a taky nevim proč ji přirovnavaš k olsenkam!!! *16* Ona neni ani trochu olsenkam olsenky jsou horši!! *16* -
blog o Hil
ahojky jukněte na můj blog o Hilary je na www.dufhil.blog.cz díky moc *1*