Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blog o Hil

Ahojky mám blog o Hilary prosím jukněte *3*
  • Jaroslav Baba

Staňte se členem fanklubu Jaroslav Baba!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Hilary?

Ahojky, co s ní máte? Vždyť ona se objevuje ve filmech jen kvůli svému vzhledu, ne kvůli talentu. Navíc jsou to hrozné filmy, lehce je přirovnávám k filmům s Olsenkama... *8*
  • Stránky

Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!!
  • Re: hilary a filmy

A kde si prisla na to ze sem naozaj chodi ona to je nezmysel a ani by ti nerozumela sa zamysli nad sebou.a s tou fan to asi tiez nieje pravda lebo su aj väcsi fandovia nez si ty a ovela mudrejsi. *5*
  • Re: Hillary Duff

No ja viem kde byva nastopro.Je to Los Angeles,California(blisie neviem ale asi Beverly hils 90211 CA)ak chces kukni na moj blog o HIlary je to www.hilonline.blog.cz *3*
  • Re:

Ja tiez ta jej hudba je vazne swetova,ja z nej nemozem stale ju pocuvam.A da s Hilary aj dobre pokecat!!! *4* je s nou sranda
  • Re: Klára

Soulasím... *1*
  • http://fanklub.osobnosti.cz/carrie- underwood.php

Staňte se členem fanklubu Carrie Underwood!!!Díky!! *4*
  • JAROSLAV BABA

JOIN *14* *14* *14* *14* *14* JAROSLAVS *14* *14* *14* *14* *14* FANCLUB!!!!!
  • Dignity

bylo by dobré doplnit discografii o tohle album... at je to komplet
  • Hilary na Nově

V ponděli 27.července v 21:00 hod. odvysílá Nova film Italské prázdniny s Hilary
    Jo kdybyste chtěli tak navštivte můj web
    http://hilary---duff.blog.cz *1* *1*
  • Hilary

Hilary Duff jsem moc neznala ale po pár jejich zhlédnutých filmech a po poslechnutí jejích písniček,jsem o ní začala uvažovat jako o zpěvačce a herečce na úrovni Julii Roberts nebo Sandry Bulock.Myslim si,že je to moc sympatická holčina,a že je s ní hoooodně sranda *15*
  • pokec

Jen opravdový fanda ví,že dneska byl na stardoll.com chat s Hilary,byla tam ceeeelou hodinu a otázky padali všeho druhu *14* mazec
  • Klasakma dobla herecka

Ach ta je klasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • hlasujte

PROSÍM, HLASUJTE NA HILARYDUFF.CZ V TAKOVÉ MENŠÍ PETICI PRO TO ABY BYL V ČESKU KONCERT HIL...ČÍM VÍC LIDÍ TÍM VĚTŠÍ ŠANCE! *14* *14* *5*
  • hlasujte

HLSUJTE NA HILARYDUFF.CZ V MENŠÍ PETICI PRO TO ABY HILARY MĚLA V ČESKU KONCERT!!!! *14* ČÍM VÍC NÁS BUDE,TÍMVĚTŠÍ NADĚJE!!!!!!!!! *14* *14* *5*

např. Houston,,nebo Toluca Lake *14* tam jí viděl nedávno kamarád co bydlel od ní asi 100metrů *14*
  • Re: Hilary

Jj.....já ji mám taky mooc ráda.Je úplně skvělá *4*

Hil má 3 domovy.Tak třeba ten v Houstonu,tam se i narodila *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit