Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hillary Duff

nevíte někdo kde bydlí?
  • Hilary

Hilary je nej zpěvačka a herečka je upa supr fkt božíííííííí :-) mám ji rada *1* *3* *4* *14* *7* *10* *13* *9* *9* *8* *16* *8* *15* *5* *4*
  • Re: hilary a filmy

heh..tak největší fanynka na světě? jak si na to řišla?
  • Stranger

HILARY JE NA ÓČKU S HITEM STRANGER V ADIOHITPARÁDE...VŠICHNI PROSÍM HLASOVAT,AŤ SE DOSTANE CO NEJVÝŠ! *14* *14* *14*
  • hilary je super.........

Hilary je super a miluju jeji filmy hlavne nikdy to nevzdavej-kde i skvele(jako vzdy skvele)zpiva *1* *3* *4* *4* *4*
  • hilary je super.........

Hilary je super ale neni moc skoda ze se rozesla s joelem ja myslim ze by si mohla najit nekoho lepsiho vzdyt je proste skvelaa! *4*
  • hilary a filmy

uz je to dávno co jsem chtela jít na tvuj koncert ale nejak my do toho vzdycky neco vleze, no a tak moc ti držím palečky a ať ti to jestě vydrží co nejdéle na tom 1.místě no abych pravdu rekla, jsem tvoje nejvetší fanynka na svete a taky moc ti preju hodně stesti v lasce a podobne..jinak mas faktycky super natočený filmy ja jsem vsechny videla az jenom na jedem ale jen jeste nebyl v kine a nebo v televizi.Máš ten nejúžasnější hlas který jsem slysela a mas nadani ke zpivani a mocinky ti to preji. *4* *14*
  • hledám pomocníka s blogem

ahojky hledám pomocníka s blogem můj blog je www.hilary-denik.blog.cz
  • Hilarys

Hilary Duff je moja naj naj naj osobnosť. Mám ju veľmi rada. Bola som veľmi rada keď som sa s ňou mohla osobne stretnúť. Dokonca aj na natáčaní filmu Material girls. Tak teda Hi Hilary :)
  • www.el-nino.estranky.cz

mp3 od hill a dalsich super ludi *4* *1* *4* *3*
  • Mell

ahojik nechce mi někdo helpnout s blogem o Hill??? víc se dozvíte na www.newvlog-hilaryduff.blog.cz *7*
  • hliliiii

je prostě skvělá
    *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4*
  • www.hilary-denik.blog.cz

ahojky podívejte se pls na můj blog o Hilary www.hilary-denik.blog.cz
  • Hilary

Hilary je booooooožžžžžíííííííí
  • Hilary

Hilary je boží !!!!! *4*
    Má krásný oblečení a hezký účes!! *1*
    Ale škoda , že se s ní rozešel Joel!!! *9*
  • hilery

hilery je super. *14*
  • 1

Je to moc dobrá herečka,ale má toho ještě hodně před sebou:-)
  • Prosba pro fans Hill

prosím všechny co mají Hill rádi abymě a pár lidem pomohly s jednou věcí víc se dozvíte na www.newblog-hilaryduff.blog.cz jde o seriál Lizzie Mcguire takse pls jukněte a pomozte *13* *15*
  • Hill

HEY HEY HEY Hilary je NEJ!!!!!!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Klásný

Podle mě je to supr herečka a zpěwačka... Nejky filmíky jsou Moderní popelka a Nikdy to newzdáwej... To jsou dwa mooooc hezoučký filmy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit