Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ramazzotti is the best !!!

Plně souhlasím Eros je prostě velký CAPO MAFIOSO !!!
  • Love,love,love,love

Miluji hil a aj ja hlasuji nekdy na ni ale ne tak casto a ne tak vela!!ona je proste supr!!! *1* *14* *14*
  • hlasuj

ja fanaticky miluji Hilary a preto aj na teto stranke se snazim aby bola v top 10,uz sa to podarilo,kazdy den hlasuji pro jeji fotky aspon 50krát desinou a tak sa jej fotky dostanú do top 10,prosim hlasujte aj vy,kdyby ste mohli dajte nove fotky o Hil na tuto stránku (ja nevim proc ale nevím dat na tento web zadnu fotku) *9* *9* *14* *14* *1* *1* *1*
  • Re: otázečka... :D

pokud mysiš toho s tim melirem tk je to oliver james..tady ho nandeš taki...hrál s ní v nikdy to nevzdávej... *14*
  • otázečka... :D

Hilary je supeeer.... a lidi,kdo je ten chlápek na těch posledních fotkách?? :o věděl by někdo jmééééno??? :P *7*
  • BEST-BANDS.BLOG.CZ

PODÍVEJTE SE NA MOU NEJOBLÍBENĚJŠÍ STRÁNKU : WWW.BEST-BANDS.BLOG.CZ *14*
  • Hillary Duff

Hill tvoje filmy jsou fakt super,vidšla jsem jich moc ale byly super.Snad seti bude dařit tak dobře jako do ted.Jsi super holka. *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3*
  • Re: Soutěž o 5x DVD

Hil je nej nej podívejte se na můj blog www.hilary-denik.blog.cz díky *14*
  • hillary duff

jsem to celá já :)) *14* *3* *4* *8*
  • Re: Pro Hill,super holku

ahojik hilary je skvelaa fajn..Nas ten Film na DVD Nikdy to nevzdaavej a vubec vsechny?pls kdyby si mi je mohla vypalit a poslat na adresu:Simona Térová Riegrova10 Děčín 2 405 01
    Dekuji kdyz budes tak hodna moc to potrebuju...... *3* *14* *4*
  • Re: Oficiální web

jaky ma ten ofcialni web???????????? *4* *4* *3* *9* *9* *14* *14* *14* miluju ji !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dgfg

Mno jo tresta3 aby se tu náhodou neukázal ale stejně www.hilaryduff.cz je neeej.!!! *14*
  • Re: Oficiální web

www.hilaryduff.cz *1*
  • Oficiální web

Pokud se Vám stejně jako mě líbí Hilary Duff, tak neváhejte a navštivnte náš web, jste všichni vítáni *3*
  • Oficiální web

Pokud se Vám stejně jako mě líbí Hilary Duff, tak neváhejte a navštivnte náš web, jste všichni vítáni *3*
  • HILUUUNKA!!!

hilunka je mooje nej clovicek...MJMMMMMMMR *14*
  • Pro Hill,super holku

A taky jsi super v "Moderní popelce" ale nemá cenu to tu psát ty seš super naprosto VŠUDE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pro Hill,super holku

Ahoj Hill seš super,miluju tvůj film "Nikdy to nevzdávej!"a vůbec si skvěláááááááááááááá
  • Pro Hil

Mám moc,mocinko ráda Hilary Duff je to moje kočička!!!!! *14* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3*
  • hilaryloves

pozrite si každý den hilary tu,nové fotky som pridala a chcem aby bola cím viac top osobnost!!!!!!ppppppppppllllllliiii iiiizzzzzzzzzzzz
    http://img.osobno sti.cz/smiles/12.gif
    oci *4* *14* *14* *4* *15* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit