-
Ramazzotti is the best !!!
Plně souhlasím Eros je prostě velký CAPO MAFIOSO !!! -
Love,love,love,love
Miluji hil a aj ja hlasuji nekdy na ni ale ne tak casto a ne tak vela!!ona je proste supr!!! *1* *14* *14* -
hlasuj
ja fanaticky miluji Hilary a preto aj na teto stranke se snazim aby bola v top 10,uz sa to podarilo,kazdy den hlasuji pro jeji fotky aspon 50krát desinou a tak sa jej fotky dostanú do top 10,prosim hlasujte aj vy,kdyby ste mohli dajte nove fotky o Hil na tuto stránku (ja nevim proc ale nevím dat na tento web zadnu fotku) *9* *9* *14* *14* *1* *1* *1* -
Re: otázečka... :D
pokud mysiš toho s tim melirem tk je to oliver james..tady ho nandeš taki...hrál s ní v nikdy to nevzdávej... *14* -
otázečka... :D
Hilary je supeeer.... a lidi,kdo je ten chlápek na těch posledních fotkách?? :o věděl by někdo jmééééno??? :P *7* -
BEST-BANDS.BLOG.CZ
PODÍVEJTE SE NA MOU NEJOBLÍBENĚJŠÍ STRÁNKU : WWW.BEST-BANDS.BLOG.CZ *14* -
Hillary Duff
Hill tvoje filmy jsou fakt super,vidšla jsem jich moc ale byly super.Snad seti bude dařit tak dobře jako do ted.Jsi super holka. *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3* -
Re: Soutěž o 5x DVD
Hil je nej nej podívejte se na můj blog www.hilary-denik.blog.cz díky *14* -
hillary duff
jsem to celá já :)) *14* *3* *4* *8* -
Re: Pro Hill,super holku
ahojik hilary je skvelaa fajn..Nas ten Film na DVD Nikdy to nevzdaavej a vubec vsechny?pls kdyby si mi je mohla vypalit a poslat na adresu:Simona Térová Riegrova10 Děčín 2 405 01
Dekuji kdyz budes tak hodna moc to potrebuju...... *3* *14* *4* -
Re: Oficiální web
jaky ma ten ofcialni web???????????? *4* *4* *3* *9* *9* *14* *14* *14* miluju ji !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
dgfg
Mno jo tresta3 aby se tu náhodou neukázal ale stejně www.hilaryduff.cz je neeej.!!! *14* -
Re: Oficiální web
www.hilaryduff.cz *1* -
Oficiální web
Pokud se Vám stejně jako mě líbí Hilary Duff, tak neváhejte a navštivnte náš web, jste všichni vítáni *3* -
Oficiální web
Pokud se Vám stejně jako mě líbí Hilary Duff, tak neváhejte a navštivnte náš web, jste všichni vítáni *3* -
HILUUUNKA!!!
hilunka je mooje nej clovicek...MJMMMMMMMR *14* -
Pro Hill,super holku
A taky jsi super v "Moderní popelce" ale nemá cenu to tu psát ty seš super naprosto VŠUDE!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pro Hill,super holku
Ahoj Hill seš super,miluju tvůj film "Nikdy to nevzdávej!"a vůbec si skvěláááááááááááááá -
Pro Hil
Mám moc,mocinko ráda Hilary Duff je to moje kočička!!!!! *14* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* -
hilaryloves
pozrite si každý den hilary tu,nové fotky som pridala a chcem aby bola cím viac top osobnost!!!!!!ppppppppppllllllliiii iiiizzzzzzzzzzzz
http://img.osobno sti.cz/smiles/12.gif
oci *4* *14* *14* *4* *15* *9* *9*