Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hillary je fan kočka!!Jej filmy a hudby sú super!!!HILLARY JE SUPER!! *4* *4* *3* *3* *3* *14* *14*
  • Hilary je strašně sympatická *4* točí dobré filmíky a nahrává dobrý cédéčka *4* závidím jí ve filmu moderní popelka tu líbací scénu s Chadem michaelem murraem *15* *1* *3* *3*
  • hilary

je možná hezká,ale nemam jí ráda. Je to dilinka co si o sobě moc myslí,když chodí s Joelem *13* *5* *16*
  • příliš hubená, předtím krásnější :-/
  • Hil

Hil je prostě skvělá,když jsem jí viděla ve filmu Nikdy to nevdávej tak je pro mě fakt anděl..byla tam užasná!!Je mocinko krásná to musí uznat všichni... *14* *1* A i jako zpěvačka je dobrá!Jen tak dal... *4*
  • hilary je nádherná a nie je namyslená ako napríklad linsay lohan alebo ashley simpson. chcem s tebou žiť. milujem ťa hilary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Dnes je 28.9.2006 a to znamená,že naše milovaná Hilary slaví své 19.narozeniny. Chtěla bych jí popřát,aby zůstala taková jaká je a aby nás všechny nadále bavila svojí hudbou a filmy. Happy birthday Hilary Duff you are our LOVE. *14* *14* *14*
  • Nic moc

Hilary Duff je jen obyčejná malinkatá hvězdička, co se snaží prorazit svoji naivitou.
  • Ta se má když chodí s JOUELEM z GOOD CHARLOTTE *14*
  • si jednička mám ráda tvoje filmi si dobrá!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • 4au Hilari moc ti fandim!!!!!!!!! *3* *3*
  • Hilary Duff

Je docela dobrá a hlavně není nafoukaná a výstřední jako třeba Paris Hilton nebo Tom Cruise. *13* *4*
  • hili

dooos brá *14*
  • Hilary Duff

Hilary je skvělá, umí hrát, zpívat a neni to žádná Barbie jako třeba Paris Hilton!
  • no co???

*1* *7* *15* *4* *5* *9* *13* *16* *5*
  • h

Je dobrá *1*
  • zpíváš hezky,hraješ hezky tak co cíce chceš???jsi fajn herečka i zpěvačka! *3* *3*
  • Je to nanynka

Prostě píííííčaaaa *8*
  • doooooost dobrý

´mam ji prostě rada
  • Bezva fota

Hilary je jednička.!!! *3* Jen tak dál Hilary *4* *4* Držím ti palečky. *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit