-
Re: Re: Nikdy to nevzdávej
nechapu proc je to nejhezci film jaky kdy natocila tak se vzpamatuj!!!!!!!!!!!!mimochodem vsechny jeji filmy jsou krasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Nikdy to nevzdávej
Ten film se jmenuje Nikdy to nevzdávej (Raise your voice), ale mě docela zklamal... *9* -
NEJ...
Hilča je prostě NEJ... NEJ... NEJ... ze všech. Má krásný písničky, mám od ni 9 CD - jedno lepší než druhé, prostě super!!! *15* *14* *14* -
je nej
hilary duff je nej. nej lepší zpěvačka a ještě lepší herečka -
Hilary neeeej neeeej neeeeej ... nejlepsi nejkrasnejsi nejoblibenejsi herecka a zpevacka....obdivuju jíí strašněěěě mooooc a její fïlmíky.. no umíram u nich .. a nejlepší je Moderni popelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jsi fakt hezka holka..jednou bych s tebou chtela natocit film....jsi takova simpatacka proc nehrajes casteji...
-
Jsi super
jsi super ,ale viděla jsem tě jen v italských prázdninách a v moderní popelce *4* -
Soutěž o 5x DVD
Posloucháte Hilary Duff? Jo? Chcete její nový film na DVD? Jo? Tak honem na www.hilaryduff.cz, probíhá tam soutěž o 5 kusů DVDček s tímto filmíkem. -
Soutěž o 5 DVD
Posloucháte Hilary Duff? Jo? Chcete její nový film na DVD? Jo? Tak honem na www.hilaryduff.cz, probíhá tam soutěž o 5 kusů DVDček s tímto filmíkem. *1* -
Hilary
já si myslim že ten kdo o ni píše že je namistrovaná tak jí jenom závidí! *1* Promě je to nejlepší herečka! *14* *1* Avy kdo si to myslíte taky tak jste super!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* -
Hilary je suprová holšina. Líbí se mi ve všech filmech v kterých hraje. Je skvělá *3*
-
Je moc supa...
Hilary je prostě boží, sice teď má obarvený vlásky na černo je taková víc pohublá...ale říká se žě bude zpátky blondýnka, no uvidíme hi:))Hilary4Ever *14* -
Je to super spěvačka a ještě lepší herečka....... Je prostě supeerrr!!! *3* *3* *4* *4*
-
miluju ji...je super... *14* *4*
-
všechno nejlepší
Dnešním dnem bych chtěl popřát Hillary všecno nejlepší k jejím 19náctým narozeninám.Doufám že bude stále skvělá jaká je ted je to moje nejoblíbenější herečka a taky dobrá zpěvačka. -
HILARY JE STRAŠNĚ DOBRÁ, ÚSPĚŠNÁ, KRÁSNÁ...... ZPĚVAČKA I HEREČKA!!!!!!! A KDO S TÍM NESOUHLASÍ TAK AŤ JSEM NELEZE!!!
-
hilary je strašně FAJŇ,líbí se mi její filmy,písničky.....prostě všechno!!!! znám lidi kteří říkají,že není ani moc slavná!!ale ona je a dost!!jenže někteří si myslí, že slavný je jen ten o kerém píšou často v bulvárech!!!jenže o hilary tam nemají co psát,!!!!co tam napíšou že je hilary hezká, vydala nové CD!!!to by jakýkoliv bulvár v životě nenapsal!!a ta holka co na tehle diskuzi psala že je hnusná, zpívá hnusně atd..! tak proč jsem leze!!každý se zajímá o někoho jiného!!!tak ať jde do p...... a nepíše tu takové kraviny!!! já taky můžu jít na stránku třeba TH( JÁ JE NESNÁŠÍM!!) a napsat tam do diskuze kraviny, ale proč!!! a to samé s Hilary!!!! HILARY je moc dobrá a úžasná zpěvačka!!!
-
:) (:
Hej já nechápu proč ve filmech jsou ty celebrity takový super ale jak si o nich něco přečtete jak jsou to takový svině *9* Já fandím Jessice Albě *15* -
Čau lidi, pls nevite někdo název filmu ve kterem Hilary hrála dívku jejiž bratr zahynul při autonehodě a ona pak odešla na školu pro hubebně nadané. Dál už si jen pamatuji že tam šlo o nějakou soutěž talentů. Myslim že to před časem běželo v Tv. Předem díky za odpovědi *3*
-
je fakt božíí moc a moc jí fandim *4* *15*