-
Hilary
Italské prázdiny nebo Moderní Popelka??To jsou prostě super filmi stejně jako Hilary. *3* -
MODERNI POPELKA a dalčí filmy
Hilary tyhle filmy a foto jsou nadherná SI SUPER H I L A R Y *14* *14* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Italské prázdniny? No super!!!
Fakt hilary je suprová a v Italských prázdninách no prostě žúžo. Nic proti ale bez make-upu vypadá srandovně ;DD Ale jinak nemám slov ;DD *1* *1* *15* *4* -
Proc tu neni zivotopis Hanse Mathesona?
Kam mam podat stiznost? *7* -
Fine actorka
Hilari Duff se mi líbí.Neumím sice moc dobře anglicky,ale rád bych se s ní sešel.Podle mě je pěkná i talentovaná.Někomu se může zdát namyšlená,ale snad ani moc není. -
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hilary je nejlepší na světě ,POJEDU ZA TEBOU Hilary JSEM TAKÉ SUPER TY VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC papa SLUNÍČKO *14* *14* *3* *4* *4* *3* *14* *14* -
no
je fakt pekna, ale fotky su len fotky, ako aj filmy.realita je omnoho vsednejsia ako jej 5 vyzazistov.ale treba uznat ze sa podarila, aj ked nieje najvyssia... -
Fakt hezka
Hilary Duff je fakt nadherna *14* -
Popelka Hilary
Viděly jste ten film? *3* Byl fakt super *3* -
oblíbenkyně.....
Nevim co tu děláte....když se vám nelíbí tak cosem nelezte, nikdo vám jí nevnucuje...každej má na Hilary jinej názor... Pro mě je to jedna z nej hereček...i když hraje jenom v romantických komedicích..tam se prostě hodí...každá role jí bezvadně sedne.. Její hudba sice není nějak moc můj styl, ale některý songy má taky doooost dobrý... a co dodat k ní... je skutečně moc krásná....a má úžasnýho přítele.. toho jí přímo závidim... *3* *14* *14* *3* *4* -
ppp
slayeeer!!!! *1* -
Je fakt krasna,taky bych chtela takhle vypadat. *4*
-
schanim film s hilary Hearth of summer nemate ho nahodou nekdo a nebo nevite kde bych ho mohla sehnat???dejte mi dystak vedet na mail diky
-
nej hillary
ahoj lidi hillary duff je nej nej nej herečka mám její všechny filmy *4* je jak andel *4* *14* *14* nemáte někdo její e-mail jestli jo pošlete mi ho na tuto e-mailovou adresu rejmanova12@seznam.cz -
mno myslim si ze je fakt bra strasne se mi libej ejji filmy hlavne moderni popelka to bylo fakt bry...to doporucüju
-
duff
moc se mi líbil její film italské prázdniny *3* *4* *1* *1* -
www.hilaryduff.org
LIDI BĚŽTE NA WWW.HILARYDUFF.ORG JE TAM FAKT HODNĚ FOTEK ZE VŠECH FILMŮ. *3* *1* -
ty její filmy jsou fakt super viděla jsem i už Nikdy to nevzdávej a Pan Božský jsou super.Není co dodat.Doporučuji vám ty filmy vidět. *3* *15* *4*
-
Pro Assasin: z toho si nic nedělěj můj brácha po ní letí taky. *3*
-
To Petra: *1* tak joo noo!ale jenom v romantických filmech(podle mě) *3* *1*