Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary

Italské prázdiny nebo Moderní Popelka??To jsou prostě super filmi stejně jako Hilary. *3*
  • MODERNI POPELKA a dalčí filmy

Hilary tyhle filmy a foto jsou nadherná SI SUPER H I L A R Y *14* *14* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • Italské prázdniny? No super!!!

Fakt hilary je suprová a v Italských prázdninách no prostě žúžo. Nic proti ale bez make-upu vypadá srandovně ;DD Ale jinak nemám slov ;DD *1* *1* *15* *4*
  • Proc tu neni zivotopis Hanse Mathesona?

Kam mam podat stiznost? *7*
  • Fine actorka

Hilari Duff se mi líbí.Neumím sice moc dobře anglicky,ale rád bych se s ní sešel.Podle mě je pěkná i talentovaná.Někomu se může zdát namyšlená,ale snad ani moc není.
  • SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hilary je nejlepší na světě ,POJEDU ZA TEBOU Hilary JSEM TAKÉ SUPER TY VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC papa SLUNÍČKO *14* *14* *3* *4* *4* *3* *14* *14*
  • no

je fakt pekna, ale fotky su len fotky, ako aj filmy.realita je omnoho vsednejsia ako jej 5 vyzazistov.ale treba uznat ze sa podarila, aj ked nieje najvyssia...
  • Fakt hezka

Hilary Duff je fakt nadherna *14*
  • Popelka Hilary

Viděly jste ten film? *3* Byl fakt super *3*
  • oblíbenkyně.....

Nevim co tu děláte....když se vám nelíbí tak cosem nelezte, nikdo vám jí nevnucuje...každej má na Hilary jinej názor... Pro mě je to jedna z nej hereček...i když hraje jenom v romantických komedicích..tam se prostě hodí...každá role jí bezvadně sedne.. Její hudba sice není nějak moc můj styl, ale některý songy má taky doooost dobrý... a co dodat k ní... je skutečně moc krásná....a má úžasnýho přítele.. toho jí přímo závidim... *3* *14* *14* *3* *4*
  • ppp

slayeeer!!!! *1*
  • Je fakt krasna,taky bych chtela takhle vypadat. *4*
  • schanim film s hilary Hearth of summer nemate ho nahodou nekdo a nebo nevite kde bych ho mohla sehnat???dejte mi dystak vedet na mail diky
  • nej hillary

ahoj lidi hillary duff je nej nej nej herečka mám její všechny filmy *4* je jak andel *4* *14* *14* nemáte někdo její e-mail jestli jo pošlete mi ho na tuto e-mailovou adresu rejmanova12@seznam.cz
  • mno myslim si ze je fakt bra strasne se mi libej ejji filmy hlavne moderni popelka to bylo fakt bry...to doporucüju
  • duff

moc se mi líbil její film italské prázdniny *3* *4* *1* *1*
  • www.hilaryduff.org

LIDI BĚŽTE NA WWW.HILARYDUFF.ORG JE TAM FAKT HODNĚ FOTEK ZE VŠECH FILMŮ. *3* *1*
  • ty její filmy jsou fakt super viděla jsem i už Nikdy to nevzdávej a Pan Božský jsou super.Není co dodat.Doporučuji vám ty filmy vidět. *3* *15* *4*
  • Pro Assasin: z toho si nic nedělěj můj brácha po ní letí taky. *3*
  • To Petra: *1* tak joo noo!ale jenom v romantických filmech(podle mě) *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit