-
je moc moc moc moc užasná zbožnuju jí a chtěla bych se sní seznámit moc *4* *4*
-
jeste neco
nemate od ni vsechny CD? moc byste mi pomohli od Sante Clause prosim *4* *8* ivca101@seznam.cz -
me se libi
me se moc libi Hilary Duff a moc jestli mate novinky tak me je poslete na E-MAIL: ivca101@seznam.cz dekuji predem a nezapomen te na me OK? *4* -
SUPERR
HILARY DUFF JE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER !!! A NEJLEPŠÍ! -
HILARY JE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA.NEJRADŠI BYCH TY LIDI,KTEŘÍ PÍŠOU,ŽE JE P*** ROZMLÁTILA BYCH JIM HUBU!!!CHVÁLÍM LIDI,KTEŘÍ PÍŠOU,ŽE JE SKVĚLÁ!!! *5* *5* *8* *14* *4* *5*
-
lidi na diskusi Good Charlotte Hilary Duff tam nikdo nesnasi. *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5*
-
Je to úplně super zpěvačka a super herečka, dokáže zahrát jakoukoli roli. *3* *1* *4* *8* *8*
-
NIKDO NA SVĚTĚ SE JÍ NEVYROVNÁ, MÁ SUPER PÍSNIČKY, FILMY A JEŠTĚ LEPŠÍ VIDEOKLIPY. *4* *16* *16*
-
JE TO FAKT BOŽÍ ZPĚVAČKA I HEREČKA NEJRADŠI MÁM TYTO FILMY: ITALSKÉ PRÁZDNINY, MODERNÍ POPELKA, 12 DO TUCTU 2. *15* *8*
-
Hilary není barbína
kdo tady řikal že Hilary je Barbína,tak je na dost velkym omylu... *5* podle mě je barbína spíš Paris Hilton a jí podobné.... Italský prázdniny a moderní popelka sou ty nejhezčí filmy jaký sem kdy viděla *14* páško a odepište tohle je diskuse!!!tak diskutujte!!! *1* -
Odpovězte,please
Lidišky,mě se taky hrozně mocinky líbí Hilary,ale chtěla sem se zeptat,jestli někdo z vás neví,kolik a jak se jmenujou její CD a její filmy,odpovědi můžete zasílat na můj email:listicka.ivuska@seznam.cz *14* *1* děkuju mockrát za odpovědi!!!!! *15* *8* -
Hilary je strasne fajn herecka a mam ji mocinky rada libi se mi jeji filmy hlavne italske przdniny a moderni popelka fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
-
je fakt supeeeerrrr , kdo ji taky zbožňuje jako já tak ať mi napíše na ridgebacka@seznam.cz odepíšu všem kdo se mi ozvou !!! *3* *3*
-
szgzgdg
Ona jest super. Poland *1* *14* -
Jwe lepší než Lydsy Lohan !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hilary je skwělá.....mocinky ji fandim..... *3* *3* *3*
-
Omezenost
Ten kdo tvrdí, že "kdo nejde s módou je trapnej" je korunovanej imbecil neschopnej vlastní seberealizace. (Proti dotyčný celebritě nic nemám, jen mě štvou omezený lidi) Zdar -
Já a Hilary
Hilary je vážně super holka,ne,že bych jí znala osobně,ale:podle toho co o ní vím,je to člověk jak má být!!!Mám jí ráda,jako herečku,jako zpěvačku a jako osobnost!! *14* -
mocky ji fandim *14* *14* *3* *15* *14* *14*
-
ja si mzslim ze je to jak super herecka tak i ypevacka *4* a ten jaji film moderni popelka proste super *3*