Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jasně,ale hraje dobře,takže je dobrá herečka. *4*
  • I love you Hilary Duff !!!

Autor CO mne tu dost sere takže muzete s tema nadavkama nekam a nadivej te si u jincich prispevku toto je k hilary a melo by se tu o ni mluvit hezky vyklopim to jedu po ni a kdyby tak radsi vypadnete nebo to bude mazec az reknu poradatelovi teto stranky ze tu o ni nadavete je to normalni holka a nevim co proti ni furt mate *13* *13* *13*
  • no to máš pravdu.neříkám že třeba těch komediích nehraje dobře...jenom tvrdím že jiné role by snad ani hrát nemohla...Hil by nevypadala drsně ani kdyby chtěla...myslíš že po té, co se proslavila rolemi romantických holčiček by jí někdo dal jinou roli než tuhle???
  • No dobře,ale nehodnotíme tu snad její vazáž,ale herecký výkon!!! *10* *10* *10*
  • Naprosto souhlasím s Terezou *4* *4* *4*
  • k příspěvku Tak dost:znovu opakuju že Hil na jiné role než jsou romantické dojáky prostě nemá(už kvůli její vizáži) a také už podruhé zdůrazňuju že Natalie Portman nebo Keira Knightly(a určitě je takových hereček víc)můžou hrát v romantické komedii i thrilleru!Vždyť Keira hrála zabijáka ve filmu Domino a taky něžnou krásku v romantickém filmu Pýcha a předsudek... *13*
  • je skvělá

je to hrozně skvělá herečka!ale taky pěkně z pívá *8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lidi viděli jste třeba nějaké jiné filmy než jenom Moderní Popelku a Italské prázdniny?Já jsem viděla i Nikdy to nevzdávej a taky Pan Božský a bylo to fakt super, i když Nikdy to nevzdávej byl smutný, ale dobrý film.A ta písnička je krásná. *4* *4*
  • nananana

Hilary je super!!!!!!!!!! ahlavne jeji filmy napr. italske prazdniny nebo moderni popelka *1*
  • Tak dost

Hillary Duff je podle mého názoru velmi dobrá herečka. *4* Uznávám,že nemá na každou roli,ale to nikdo... *16* Myslíte si,že herečka,která se hodí do každáho podělanýho hororu by mohla hrát v romantické komedii?!Co je to za nesmysl?! *5* Herečka,který se každej lekne jenom,kdzž ji uvidí přece nemůže hrát romantickou holku!!! *8* A je zase naopak jasný,že priceznička vystřižená z romantické komedie nemůže hrát nějakýho vraždícího imbecila. Takže můj názor zní,že Hill je skvělá herečka.Viděla jsem pár jejích filmů a jsou fakt výborný!!! *4*
  • *1* *3* *3* HILARY JE NEJ NEJ NEJ NEJ HEREČKA NA SVĚTĚ HNED PO CAMERON DAZ
  • Hilary Duff

Je to fajn zpěvačka i herečka *4* *1* *1* *1* *1* *1* fakt nechápu kdo ji nesnáší!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Je nahodou super a hraje dobre *5*
  • Proč jsem vůbec lezete,když ji nesnášíte!!! *5* *5* *5* *16* *16* *16*
  • kráááááva

Já jí nemůžu ani vystát a vy, co jí tak žerete a věříte těm jejím kravinám, že je panna atd., jste pěkně naivní...Samo chápu, že každýmu se líbí někdo jinej..BOHUŽel, ale i BOHUDÍK *13*
  • je super *1*
  • ahoj všichni napište mi kdo taky zbožňuje Hilary tak jako já !! odepíšu všem, můj e-mail:ridgebacka@seznam.cz
  • pro anonymku:se divíš že ji nesnášíme?dyť jí všechny závidíme že klofla Joela!!! *10* *9*
  • a ještě něco.uznávám že je hezká a docela dobře zpívá.neposlouchám pop takže se mi její písničky nelíbí ale chápu že vám může líbit!i do těch romantických slaďáků se se svou vizáží skvěle hodí.takovéhle role jí jdou.ale lidi buďte soudní!na jinou roli než je nějaká sladká holčina v romantickém filmu prostě nemá!!! *13*
  • pro Lucku:ty si fakt myslíš že by Hilary měla na každou roli?já jen že jsem ji viděla jen v samých romantických dpojácích.je to dost průměrná herečka a nedá se rozhodně říct že by její herecký výkon byl strhující!myslíš že my měla třeba na roli keiry Knightly thrilleru Domino?(s tím svým sladkým xichtíkem těžko)nebo vážně věříš že by zvládla roli Natalie Portman ve filmu V jako Vendetta?pochybuju že by si taková fiflena kvůli flmu oholila hlavu!Keira a Nat you kvalitní úspěšné a skvělé herečky.ty by zvládly každou roli.ale hil bude navždy zaškatulkovaná jakoSlaďounká holčička!a s jejím"talentem"nemůže očekávat kvalitní role natož tak nějaké úspěchy!!! *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit