-
,j,jj,j,j,j
ahoj hilary jsi proste super herecka izpevacka *3* -
*8*
*10* tomu komu se nelibi Hillary Duff tak at mi napise na mail a ja si to s nim vyrikam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! -
Ten kdo rika ze se mu nelibi Hillary Duff tak je trapnej a nejde s modou!! *5* *5* *5* *10*
-
Je to opravdu kočka * *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
mocinky ji fandim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hillary je nejlepsíí at si rika kdo chce co
-
je fakticky dobra *14*
-
je supeeeeeeeeeeer
hillary je fakt dobra a libi se mi jeji herecky vykon,.... *14* *4* *1* -
Hilary site
http://www.hilary-duff.kvalitne.cz ---Podivejte se--- *1* -
vůbec se mi nelíbí nemám jí ráda *16* *5* *8* *10*
-
Hillary je můj vzor,sbírámvšechno oní tak pokud něco máte a dáte tak mi napište na meil...díky *3*
-
Moderní Popelka
No ted sem viděl film Moderní popelka a hned sem se musel kouknou na net jak vypadá a jaká je atd... no je to fak kočka..:) PS:pokud někdo hrajete WoW a máte cheatovací programy napište mail Domeckyv@seznam.cz díky! *4* *14* -
Hill je prostě kočka!!!
-
jsi super Hill *15*
-
hmmm...na pop moc nejsem takže jako zpěvule nic moc... ale její songy maj dobrou melodii. herečka...prostě jedna z těch co hrajou ve stupidních teenagerovských komediích typ Lindsay Lohan...ale hraje docela dobře.neni to sice výkon na oscara ale to možná dělaj i ty blbý filmy...Hill bych tipla na hodnou milou holku ale trošku naivní.no je holt ještě mladá a nezkušená.Taková moc velká slušňačka(nato že chodí s rockerem z GC).Ale do vygumovaných blonďatých barbie typu Paris Hilton a Nicol Richie má daleko a doufám že taková ani nebude...snad se prosadí i v jiným žánru než sladký dojáky...je celkem v pohodě *1*
-
Hilary Ann Duff
Je moje nejlepší zpěvačka (Wake up... *3* )ale i herečka( Wendy a Casper ,12 do tuctu, Italské prázdniny,Moderní popelka ...atd.. *14* ) Takže Hilary jen tak dál!!!!!! *14* *14* *14* -
hill
Hilary Duff je nejlepší zpěvačka a herečka.Je vážně super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hillary Duff
Je krásná, hezky zpívá a nejlepší filmy jsou od ní.Asi se mi nej. líbily Italské prázdniny... trošku sem si u toho i poplákla kdyšjí odletěl ten Gorda domů .....(skoro odletěl) kdyby nepotlak pravou Issabellu.... a dál uš to známe.Je prostě suprová a tak jak vypadá ona .... to bych chtěla taky.Vždycky sem chtěla být slavná a zpívat pač mi všichni řikají že krásně zpívám.... a kdyš sem viděla italské prázdniny.Asi poletím do Říma :D Snad tam tu Issabellu potlam!!!! :D *5* *4* *5* *14* *3* *9* -
HILARY JE NEJLEPŠÍ!
Mám Hilary stráááááášně ráda! Poprvé jsem ji uviděla v Casper a Wendy,poté jsem zjistila,že dnes je jí už osmnáct a je moc pěkná,krásně zpívá a je mi sympatická.Ve filmu "Moderní Popelka" hrála skvěle! *15* *4* *3* *4* *14* *3* *1* -
Hilary Duf je super herečka i zpěvačka. MOC se mi líbí komu ne at jde do ......... *15*