Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SvatousekHilaryDuff

*4* *15* *4*Je hezká, hezky hraje,má smysl pro humor a líbí se mi jeji filmi jako třeba moderní popelka kde hrála Sam,Italské prázdniny tam prozměnu hrála Lizzie McgUIRE MOVIE *4* *15* *4* *4*
  • Hilary!!!!!!!!!!!!

Je božííííííííí!!!!!!!!!!!!! Hlavně Moderní popelka. Moje 3 nejjjjj herečka!!!!!!!!!! Má božíííííí CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
  • Hilary Duf

je to nej herečka a zpevačka a zhanim všeš o ni ozvete se prosim jsem z brna bud meilem nebo 737022976 jen piste dik verca *3*
  • Je super mam líbí se mi moc jak zpívá a hraje *4*
  • Tato herečka je fakt moc dobrá *14* *3* *5*
  • je stlasne dobrá zpevacka a hrecka moc ji fandim *3* *3* *1* *1* *4* *4* *4* *4*
  • Hilary je king!!!!=D *14*
  • hilary je nej. já ji miluju.je krásná a mladá a sladká a....... *14* škoda že to není moje sestra *9* *15* *4* *3* *14*
  • hilary je boziii *14* mam o ni blog ale dneska jsem ho tvorila takze je to zatim nic moc jenom bych byla treba rada kdyby jste tam skocili a hlasovali v anketach nebo diskutovali.........................diiiky moc predem.. *4* *4* muj blog je: hilaryduff.webgarden.cz
  • *3* HILLARY JE SUPERRRRRRRRRRR
  • hmm...verco-sneby707...bacha at se ti nepodela dyfko nebo vez nebo diskman *5*
  • Hilary je super *14* *1*
  • Je to proste koCka *14* *14* *14*
  • Hi!!

Hello!!
  • Ahojkyyyyyyyyyyyyyyy.

Ahoj Hillary.Moc se mi líbí tvoje písničky a filmy.Muj bracha te zere.A ja bych mu chtela udelat radost a chtela bych od tebe fotku s podpisem.Jestli mi ji posles tak na tuto adresu:Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 Predem ti moc dekuju tvoje verna fanynka ŽANETA *14* *3*
  • Hilary

Hilary je uplne super je to mlada talentovana zpevacka a herecka!!!!Mam jeji CD i DVD!!!Takze supeeeeeeeer!!! *15* *3* *4* *1* *1* *3* *5*
  • ahojky!! lidicky nemate od ni nakou pisnicku?? docela bych ji potrebovala!! pls ozvetece.. kdyztak moje icq... 317-876-064 *7*
  • kláře

Proč už tak nepíšeš?
  • Je super

Je to super herečka a hlavně v moderní popelce to rozvalila kdo jí žere tak se ozvěte na meil *14* *4*
  • kláře

No mám se dobře...ale škoda, že už moc nepíšeš:((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit