Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všem::opravdu

Newím jestli se to hodí, ale všem přeju VESELÉ VÁNOCE A ŠťASTNÝ NOWÝ ROK 2006, MNOHO DÁRKŮ POD STROMKEM A HODNĚ ÚSPĚCHŮ!!!!!!!!!A to přeju fakt všem
  • ...ale jako fakt, ted´ je tady bez ní takovej klid....,no já si počkám až zas doleze....:o))))))))))))))))))))))))))))
  • aha:o)))
  • Jo Klárko a neřikalas tak náhodou, že už sem psat nebudeš!!!!!!!!
  • No já bych taky řekla že Klára = Lindsay2 Předtim ju tady urážela a najednou sou z nich velký kamošky....................... pravá Klára by se takhle nikdy neponížila, nevzdala by to..............
  • ne neboj fakt jsem to já...:-( ty jo já se musela chovat fakt děsně když teď mi nikdo nevěří že jsem to já:-( no škoda že zuž se sem asi fakt nedostanu protože jsem to chtěla napravit ps: ale napsala neboj,i já si umim připustit svoje chyby:-)
  • myslím, že tohle pravá Klára nepíše, myslím, že je to holka, která byla tady přihlášená jako Lindsay2, ale newim proč, už sem nechodí...jak znam klaru tohle by nenapsala!!!
  • udělala jsem co jsem mohla a chtěla omluvila jsem se tu a to mi stačí:-( chtěla jsem se tu normálně bavit ale netušila jsem že i tady jsou tak zlý lidi:-( tak holkám jako jordie a lindsay2 přeju vše nej holky ať se vám splní všechna vaše přání a vše vychází podle vašich představ:-) a nenechte si od nikoho nutit jejich názory a zůstante sami sebou já už jsem nepřídu proto jsem se chtěla ještě s vámi rozloučit tak se mějte krásně:-)hodně štěstí...
  • a 17 mi je a jestli sis nevšimla tak jsem nikde nepsala že mám vystudovanou vejšku psala jsem,že jsem na právnické škole a to jsem ve tře´táku:-)
  • takže řeknu to poprvé a naposledy: v poslední době se mi přihodila taková věc (nebudu jí tu zmiňovat) že to člověka uplně dokáže změnit! přišla jsem o člověka kterej pro mě znamenal strašně moc!!!!!:-( a už se nemůžu s někým hádat protože už takhle jsou lidi na sebe dost hnusný! a jen aby ste věděly dokázat někomu odpustit a mít alespoň snahu začít znova není totéž jao lezení do prdele to si pamatujte!!! jinak Lindsay2 a jordie moc děkuju nečekala jsem že mě podržíte ale jste fakt super:-)
  • všem:

Už o mě nikdy neříkejte, že sem někým oblbnutá, jo? to fakt nesnáším! A že ste kláru nemohly ani vystát? já wím, byla jsem tu taky, akorát pod jinou přezdívkou!
  • jo a jeste by me zajimala jedna mala drasticka zmena........jak je možne že jste klaru ani nemohly vystat a natož napsat o ni jedine hezke slovo a ted nevite jak byste ji vlezly do prdele.......no nevim ale i z klariny strany je to až moc podezrele......jak je možne že se omluvila a co vim jeste k tomu řekla že je s vama kamoška.....no nevim ale prijde mi to az moc absurdni......tak se už nad tim zamyslete fakt to stoji za to......peace
  • PRO GCIla

jak tak vidim tak se jordie nabo jak si to rika nechala fakt oblbnout klarkou.........no co naplat......tahle diskuze se fakt zvrhla v neco uboheho heste kdyz tady chodili fanousci gc tak to aspon stalo za to.....jo a klari prece se nemužes myslet že ti nekdo uveri jak jsi slusna a mila po tom včem co jsi tady nakecavala prosimte jdi se radsi zahrabat jo?jo a s tema KECAMA jsem se fakt pobavila ale fakt dost.....jj a jen tak pro zajimavost se to uči už ve 5 třide tak kdybys nahodou klari nemela ani tu stredni tak tohle prece musis znat!!!!!!!!!!!jo a lindsay 2 ze začatku jsem si myslela že jsi celkem v po ale ted....ja fakt nechapu jak se mužeš tedka bratrickovat s klarou fakt mi to prijde dost ubohy...ale to s tim jak ses vydavala za nejakou jinou holku a nahodou byly tvoje a jeji vzkazy 2 minuty po sobe tak ti to ani nahodou nepřislo lehce nenapadne??!fakt sry ale to je už vrchol......no jsem fakt zvedava to z vas vyleze ted.......pochybuju že mi nekdo odepise ptz ani nemate odvahu....peace
  • Já bych se s tebou normálně bavila, kdyby si celou dobu nekecala.....ty tvoje smyšlený story.....:) taakže...a pokud ti je 17, máš vystudovanou vejšku, bo co to bylo...tak bys mohla vědět že ve slově KECY se píše tvrdé Y!!!A nerozděluje se to tedkon do tvrdejch a měkkejch....víš?páč to sou TY KECY jako TY HRADY!!!:) ale to je jen detail, a mám takovej pocit že se to učí v 9.třídě...:) možná někde v 8!:) mno, ale co vid?inteligence není důležitá že?XDD
  • to víš že jo jen přijď my tě tu rády zase uvidíme a já se zase pobavim nad tvojí ubohostí:-) já už nemám nervy na to se tu s někým hádat mám na starosti důležitý věci a ne se hádat s někým koho ani osobně neznám a je podle mě blbost ho tedy soudit!!!!! co kdyby si skusila jen to skus nedívat se na to co bylo před tím a dívat se na to co je teď já se omluvila a s holkama se bavím normálně zjistila jsem že jsou docela fajn a nehci aby si o mě myslely něco špatnýho!!!
  • pro punkyfish

ty si viděla 3:15 zemřeš? Někde píšou že se menovala Jordie a zase někde Jodie-mě se osobně víc líbí Jordie.kdo se měl nechat oblbnout klárou?
  • lidi vidíte to,prej že se nerada hádá..hmmmm už to zas začína,myslim že tady zas bude zábava jak před tim....o Jordie(v to hororu to byla sice JODIE,ale to jedno) sem si myslela že to bude docela,v poho holka,že se nenechá oblbnout Klárkou,ze začátku to tak aji vypadalo...škoda...KECY se píšou s tvrdým,jak už tady pár lidí napsalo... zájímavý taky je ,že Klárka na my vzkazy odepisuje až ted´,před tim se asi neodvážila...no ted´ tady má přece jenom zas ňákou oporu,teda jestli to neni jedna a ta samá - Lindsay2=Klára,vypáda to tak...tak já se sem zas někdy přindu podívat abych se zasmálá....
  • Mě to ani newa, protože mě to odreaguje....
  • já teda nevim jak vy holky,ale já se strašně nerada s někým hádam...:-( ale někdy to asi jinak nejde!:-)
  • kláře:

no jo to máš pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit