Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já s tim nezačela ale když už mě tu někdo opravuje a ještě k tomu blbě tak se mi nedivte:-(
  • všem:

Tak chcete se tady bavit, nebo si hrát na školu?
  • pro kláru

joooooooo
  • kecy

http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=kec&SID=d6592 5ad95d7bbab6e3198b9d2+03ec5d spravne cesky je kecy :)
  • jo
  • já nevim o co jí de musí prostě rejpat no:-) neboj jsou s mekkým i ona asi nezný souhlásky mekké,tvrdé a obojetné tak spešl pro ní si dám tu práci... 1: tvrdé:h,ch,k,r,d,t,n 2:měkké:ž,š,č,,ř,c,j,ď,ť,ň a dokonce máme i obojetné:-) 3: b,f,l,m,p,s,v,z za radu neděkuj ráda vzdělám i ty méně vzděláne:-) a už se tady do nikoho nenavážej a než něco řekneš tak si to raději překontroluj protože jinak z tojo vyjde blábol:-) souhlas holky?:-))
  • jéžíš. Vždyť každej v životě udělá tolik chyb, ne? A já si taky myslím že jsou keci s měkkým i!
  • fakt jo? teď jsem se dívala do slovníku a píše se tam měkké protože je to mekká souhláska zlatíčko:-)
  • tak když t už nebaví se se mnou bavit,tak nevim proč mi furt odepisuješ já na ty tvoje keci taky nejsem zvědavá!!! tvůj názor na mě ti vůbec neberu mám na tebe asi dost podobnej takže v tom nevidím nic špatného:-) takže když už tě to nebaví tak předpokládám že když už si tak odhodlaně řekla,že už mi nebudeš odepisovat tak že tak také uděláš že?:-) jinak by to bylo fakt dooost trapný! takže jelikož už se neuslyšíme tak ti přeju hodně štěstí a hezký vanoce:-)
  • kláře::

já sklouzla před naším barákem. ale je to celkem v poho...
  • copak se ti stalo s nohou????:-) já dnes zase uklouzla na naledí ha,ha mam modřinu skoro přes celý stehno:-)))))
  • pro kláru a Lindsay

Promiňte teď jsem tu dlouho nebyla-byla jsem chvilu v nemocnici s nohou, ale už je to O.K.!!!Jak se jinak máte?
  • pro kláru

neposlouchej co řika uz si se omluvila a to je hlavní si fakt statecna kdyz si to dokazala rict.a jsem rada ze ja ty a Jordie-DeFeo jsme kamosky
  • ne zoufalá si nejspíš jen ty když nedokážeš připustit že se někdo může začít chovat hezky a já to chci alespoň zkusit!!! neboj spi klidně jsem to já! vim,že tu někdo za mě psal a dost dlouho a tak že jsem vypadala jako totální trapka a já taková nejsem proto to chci napravit a na tom že mi ty nevěříš tak to je mi uplně volný ostatně jako ty sama:-)
  • pro Jordie-DeFeo

me je 12
  • pro obě.

Můžeme být kámošky, ráda potkávám nowé lidi!Ale tak kolik wám oboum je?
  • pro Jordie-DeFeo,kláru

mam vas rada holky.myslim jako kamosky.s vama si fakt rozumim PS:dííík ze jst tak skveli kamosky
  • o.k to jsem ráda:-)
  • pro Li nsay2

V pohodě!!!! Já tu taky včera nemohla bejt!
  • je nejlepší

Hilary jsem teď viděl ve filmu Italský prázdniny a moh jsem na monitoru oči nechat.....:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit