-
kláře
aha -
promiň dlouho jsem tu teď nebyla:-) mam nějakej fofr a hlavně hoooodně učení....:-(( a co jinak jak se máš??
-
kláře
co se děje, že nepíšeš? -
kláře::
já nejsem ještě ve třeťáku! Studuju na FAMU, je to tam celkem dobrý.Jinak nic nowýho a wízo bych mohla mít ty dvoječky..no:-)))doufám, že budou:-)) -
mno to bude snad dobrý:-) na střední je to blbý protože tam máš třeba jen tři známky za pololetí a z toho se dělá ta velká:-) ale já jsem si vybrala to co mě baví a když tě něco baví tak máš i dobré výsledky to si pamatuj a jednou se podle toho také rozhodni nebo ty už jsi na střední?? já jsem ve třeťáku ale uvažuju že půju ještě na vysokou protože do práce se mi ještě nechce:-)))
-
kláře z Prahy5:-))
Jo, říkaj mi spíš Lindo, ale i tak si řekni, kolik sprostých slov se na to rýmuje:-(((jaký bude wízo? -
???????
Chtela bych byt jako ona je moc mila aspon ve filmech.....ma krasny vlasy Ja docela hezky spivam ale bojim se jit na spevacku jinak bych chtela byt taky herecka jako je ona............ Newim vubec komu to pisu tak tomu dotycnymu :mej(te) se hezky......... -
proč?? ti říkají asi jen lindo ne??:-) no ono klára taky neni nic moc to je tak vždycky že každýmu se líbí to jméno,který zrovna nemá...:-) já jsem z prahy5:-)
-
kláře:
aha. Já jsem Melinda Bartošová. (Melinda-strašný jméno, radši ho nekomentuj)a odkud jsi? -
Klára Kostová a ty?
-
Právě proto wůbec newím. Ale je to jedno. Jak se vůbec jmenuješ celým jménem? -
ha,ha taky je dobře že máš svůj názor a štve mě že to nemůžu nijak dokázat ale opravdu jsem to já a pokud ti to pomůže tak můj otec má opravdu vilu vedle joshe:-) to jsem nelhala:-)
-
já si nemůžu pomoct, pravá klára tady (myslím) není, píše to za ní holka která tu byla jako Lindsay2 a NEZNÁMÁ. To je zasejc můj názor-
-
to je dobře,že máš svůj názor:-) souhlasím s tebou akorát si přečti tehdejší příspěvky a sama uvidíš že ne za každým mím slovem byla urážka a nebo sprosté slovo já sprostě nemluvím nevypadá to u holky totiž ani trošku hezky a navíc jsem v tom vychovaná:-) jinak hezký svátky a šťastn nový rok zase napiš:-)
-
Ježiš... co se to tu proboha děje...?? No kláro vidím tady nějakej obrat k lepšímu... jenom mi tam něco chybí... je to upřímnost bohužel... jak už tady někdo zmiňoval je to jak z nějakýho typickýho přiblblýho americkýho filmu... z příšery se stane hodná holka co se se všema baví úplně normálně i když před několika měsícema její každý druhý slovo bylo sprostý... urážky patřily do každodenního slovníku stejně jako šílený historky a nekonečný lži... no nevim... je to jen můj názor a ostatním ten jejich neberu...
-
Newím, ale asi taky s mejma kámošema někam vyrazíme...je u vás něco nowýho? kde vůbec bydlíš? -
já discman, k němu nějaký cd, filmy na dvd, párkovač, hadry.atd... Z toho jsem měla asi já nej radost. Co podnikneš na silvestr?? -
tak co asi holka může dostat oblečení,kosmetiku ale největší radost mi udělal stříbrnej prstýnek od sestřičky protože vim,jak dlouho ho musela shánět protože na moje prsty se prstýnky seženou jen zřídka mam ten nejmenší dámskej obvod:-)))) ale sehnala tak jsem měla radost:-) ale já mám radost spíš když můžu něco někomu dát a ne něco dostat:-) a co ty???
-
díky a co jsi dostala?? -
Holky,já jsem to sem taky chtěla napsat ale vím,že by na to někdo reagoval dost negativně a je mi to líto opravdu protože to myslím fakt upřímně:-( mrzí mě že jsem tu způsobila takový hadky a opravdu to chci napravit ale když to někdo nechápe tak to nemá cenu:-( přeju taky VŠEM!!!!!!!!!!! krásný Vanoce a štastný Nový rok aby se vám vyplnily všechna vaše přání a byly jste s lidma kteří vás mají rádi...