Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hehh

Radulkasarah.blog.czRadulkasarah.bl og.czRadulkasarah.blog.cz
    Sarah je nejlepší sarah connor ... na tu nemá nikdo ani ta vaše pištíci hill *15* *13* *1* *14*
  • Re: Re: LoWuJi Hilary :-*

Čekám na Vaše dotazy(to spíš ne) ,ale můžete mi posílat jakýkoliv obrázky,písničky,a cokoli jiného k Hilary Duff,Olsenkám,Pirátech z Karibiku,apod. Děkuji a těším se,až se někdo ozvete ;) *14*
  • Re: LoWuJi Hilary :-*

Nowý mailík,na který mi můžete písat *13* MaJkEtKa.HiLaRy@seznam.cz *1*
  • Re: gtub

*16* Asi jsi těch písniček moc neslyšel/a když říkáš že zpívá hnusně,každej je jinej,každej obdivujeme někoho jinýho,tak radši pomlč,nebo piš něco kladnýho!! *5*
  • Re: Jáká je?

Souhlasím s tebou;) to co jsi napsal/a,jsou moje slova,Hilinku stráááášně lowuju *14* ,stahuju si její písničky,obrázky,sháním si od filmy,je prostě nej.nej.nej. *4* (že jo??)
  • LoWuJi Hilary :-*

Strááášně mocinky lowuju(mám jí hrozně ráda) Hilary Duff,jsem do ní úplně blázen(ne že jsem lesba,néé) mám jí hrozně ráda,protože je pěkná,má pěkný písničky,oblečení a hlavně filmíky,kdybyste si chtěla povídat a posílat něco o Hilary Duff se mnou(jako dopisovat si o ní,nebo jen tak si povídat) písněte na mailík(uwedený výše) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • ???

Preco vlastne nenavidite Hilary Duff?????Myslim,ze je fajn a najma jej film MODERNI POPELKA^^ *14* keby v skutocnosti chodila s Chadom Michaelom Murrayom tak sa vola nie?? *3*
  • Fakt??

Fakt je Hilary modní návrhářka??
  • jukni na můj blog

www.pppajisek.blog.cz jukněte na ten blog
    nebo www. paty1.blog.cz a hilary duff je nejjjjj *14*
  • Nenávidim ju

Je hroznáááá.Nesnášim ju *13* *5* *10*
  • nic moc

mne sa vobec nepaci...a tie jej pesnicky no comment
  • Hilary v ČR

Máte rádi Hilary Duff a chcete aby přijela do ČR? tak hlasujte na http://eventful.com/demand?q=Hilary+Duff&l=Znojmo%2C+CZE
  • Re: hil

žasná !!!!!!!!!!!
  • hil

je úúúúúúúúúúúúúúúúú
  • Re: gtub

no jako já ti nechci brát tvůj názor ale nejspíš si těch písniček od Hill moc neslyšel.. nebo seš hluchej/á
  • gtub

nevim jak vy ale Hillary Duff puf má hlas jak myš...spívá fakt hnusně...nojono na Michaela Jacksona nikdo nemá *14*
  • Hilary-moje nej. herečka..

Hil je moje nejky herečka..podle mě je její nejlepši film Poderní Popelka(A cinderella story)-tenhle filmík se mi fák mooocinky mooc líbí..jestli někdo chce pokecat o Hilary Duff tak ať mi klidně písne na mail nebo na icq 416-009-670..ráda moooc ráda o Hilary pokecam! *3*
  • Hilary

Hilary je moje obl. herečka. Kdo ji nemá rád mi navadí.Ale nikdo mi můj názor nezmění. *14* *14*
  • Autogramy!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
  • Jáká je?

No lidi ja miluju jeji filmy, hlavně to jaka je, ta jeji povaha v těch filmech je dokonala:)...ale napadlo vas nekdy zamyslet se nad tim jaka je ve skutečnosti?...mě by to teda zajímalo...znam par takovej tech celebrit sice ne moc ale stači mi to a sou docela namyšlený a povrchní... *9*
    Ale Hill bych rad poznal osobně a trochu poznal jaka doopravdy je... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit