-
Hehh
Radulkasarah.blog.czRadulkasarah.bl og.czRadulkasarah.blog.cz
Sarah je nejlepší sarah connor ... na tu nemá nikdo ani ta vaše pištíci hill *15* *13* *1* *14* -
Re: Re: LoWuJi Hilary :-*
Čekám na Vaše dotazy(to spíš ne) ,ale můžete mi posílat jakýkoliv obrázky,písničky,a cokoli jiného k Hilary Duff,Olsenkám,Pirátech z Karibiku,apod. Děkuji a těším se,až se někdo ozvete ;) *14* -
Re: LoWuJi Hilary :-*
Nowý mailík,na který mi můžete písat *13* MaJkEtKa.HiLaRy@seznam.cz *1* -
Re: gtub
*16* Asi jsi těch písniček moc neslyšel/a když říkáš že zpívá hnusně,každej je jinej,každej obdivujeme někoho jinýho,tak radši pomlč,nebo piš něco kladnýho!! *5* -
Re: Jáká je?
Souhlasím s tebou;) to co jsi napsal/a,jsou moje slova,Hilinku stráááášně lowuju *14* ,stahuju si její písničky,obrázky,sháním si od filmy,je prostě nej.nej.nej. *4* (že jo??) -
LoWuJi Hilary :-*
Strááášně mocinky lowuju(mám jí hrozně ráda) Hilary Duff,jsem do ní úplně blázen(ne že jsem lesba,néé) mám jí hrozně ráda,protože je pěkná,má pěkný písničky,oblečení a hlavně filmíky,kdybyste si chtěla povídat a posílat něco o Hilary Duff se mnou(jako dopisovat si o ní,nebo jen tak si povídat) písněte na mailík(uwedený výše) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
???
Preco vlastne nenavidite Hilary Duff?????Myslim,ze je fajn a najma jej film MODERNI POPELKA^^ *14* keby v skutocnosti chodila s Chadom Michaelom Murrayom tak sa vola nie?? *3* -
Fakt??
Fakt je Hilary modní návrhářka?? -
jukni na můj blog
www.pppajisek.blog.cz jukněte na ten blog
nebo www. paty1.blog.cz a hilary duff je nejjjjj *14* -
Nenávidim ju
Je hroznáááá.Nesnášim ju *13* *5* *10* -
nic moc
mne sa vobec nepaci...a tie jej pesnicky no comment -
Hilary v ČR
Máte rádi Hilary Duff a chcete aby přijela do ČR? tak hlasujte na http://eventful.com/demand?q=Hilary+Duff&l=Znojmo%2C+CZE -
Re: hil
žasná !!!!!!!!!!! -
hil
je úúúúúúúúúúúúúúúúú -
Re: gtub
no jako já ti nechci brát tvůj názor ale nejspíš si těch písniček od Hill moc neslyšel.. nebo seš hluchej/á -
gtub
nevim jak vy ale Hillary Duff puf má hlas jak myš...spívá fakt hnusně...nojono na Michaela Jacksona nikdo nemá *14* -
Hilary-moje nej. herečka..
Hil je moje nejky herečka..podle mě je její nejlepši film Poderní Popelka(A cinderella story)-tenhle filmík se mi fák mooocinky mooc líbí..jestli někdo chce pokecat o Hilary Duff tak ať mi klidně písne na mail nebo na icq 416-009-670..ráda moooc ráda o Hilary pokecam! *3* -
Hilary
Hilary je moje obl. herečka. Kdo ji nemá rád mi navadí.Ale nikdo mi můj názor nezmění. *14* *14* -
Autogramy!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
Jáká je?
No lidi ja miluju jeji filmy, hlavně to jaka je, ta jeji povaha v těch filmech je dokonala:)...ale napadlo vas nekdy zamyslet se nad tim jaka je ve skutečnosti?...mě by to teda zajímalo...znam par takovej tech celebrit sice ne moc ale stači mi to a sou docela namyšlený a povrchní... *9*
Ale Hill bych rad poznal osobně a trochu poznal jaka doopravdy je... *14*