Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEJ...

Hilča je prostě NEJ... NEJ... NEJ... ze všech. Má krásný písničky, mám od ni 9 CD - jedno lepší než druhé, prostě super!!! *15* *14* *14*
  • =o)

Hilary je nejleppšíííííííí *3* *14*
    • Re: =o)

jj, máš pravdu, to je :D
  • duffik

Hilary

Hilary je nejlepší zpěvačka,modní návrhářka,textařka a herečka na světě mám jí ze všech celebrit nejradši je 10000000000000000000x lepší než nějaká Miley Cyrus,která se všude jenom cpe.Haylie mám ráda stejně jako Hilary.Chtěla bych zkouknout film war inc. ale nevím jestli je to přístupné poraďte prosím.
    • je to přístupný ale jedna scénka je podivná to je jak ten Yonici manžel(budoucí)jí šáhne do kalhot a začne jí asi tototo rukou nonono *7*
    • obrazek007

Re: Hilary

Hilary je ta nejvetší pitka jakou jsem kdy viděla :-p
    • Re: Hilary

najeď na http://ulozto.cz a do vyhledavače napiš název název filmu a stáhni si ho, tak to můžeš udělat se všemi filmy od Hil, já mám od ní taky pár filmů stažených..
    • katuska_love

Re: Hilary

pěkně si to napsala ♥
  • 7.misto

Joo hil je na 7.miste!! *14* *4*
  • Hill

Mám jí ráda. Je to strašně dobrá herečka a miluju její filmy :)
  • blonde

moc děkujůů :)

Ahoj hlasujte pls pro Ashley Tisdale.Díky

http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/
    • nik011

Re: moc děkujůů :)

jn napis si to k ashley a tady s tim neotravuj
    • _fans_niki_

Re: moc děkujůů :)

jo určitě budu hlasovat pro Ashley...Booože tohle je Diskuze od Hilary a né od Ashley tak prosím tě piš si to jinam...taky moc děkujůůů...!
  • BEST-BANDS.BLOG.CZ

PODÍVEJTE SE NA MOU NEJOBLÍBENĚJŠÍ STRÁNKU : WWW.BEST-BANDS.BLOG.CZ *14*
  • Mrs.Wesley
    Hillary Duff pravda je trošičku ulítlá ale je moc krásná a talentovaná herečka.Moderní popelka bez ní???ani náhodou ten perfektní ksicht tam rozhodně patří...*3*
  • plakáty

mám plakát HIll kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!Co zato chci vámnapíšu na e-mail!!
  • h.

NEJBáJečnĚjšÍ herEčkA a zPěvAčka =o**
    miluju,,miluju,,miluju,,miluj u =o**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit