Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žena

Hilarry?...-->Yop.thÁk to je Ůpa nejvíts bestová hoLČí,,JE kRÁSNÁ ChytrÁ slušNá holKA FAgT --->moHla by vydat jen víc FilmŮ a byo by to Ůpa DoKonalÝ--->Yop jinaK je suPer!!!---->přI jeejiich filmech se NigDo nemůžeš nudIt--->Když jsem jejÍ fILMY neznaLa thÁk jsem netušiLa jaký tHo jÉ------>Ůpa Nejlepší filMY TO jsou Pro mě a kDo tadYna KomentíKách nadává-->taK ať si Hledí sÁm sebe!!--->Protože na Tuhle holKu niGdo nemÁ a aNi mít nebude taK si toho važTe!!
    --->ThÉ ANd<--->Káťa<-- *3* *15* *14* *4* *8*
    • Re: Žena

Tak takovýhle telecí třináctky, který si myslej, že když píšou tímhle emáckým písmem, že jsou zajímavý, přímo zbožňuju.
    • Re: Žena

aha a nechceš psát normálně? *9*
      • Re: Re: Žena

jo nikdo to neprecte potom bude silhat *9*
        • Re: Re: Re: Žena

nelíbí se vám , ůpa bestové písmo? *15* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Žena

ty si myslis ze je je cool *7* to si teda na veeeeeelikym omylu *13*
  • ..

***Stylová herečka a zpěvačka..BEst Filmy!! *5* *5*
  • Baculata postava? Omg ten kdo to psal je asi slepý *1*
  • Pro Jordie-DeFeo

to si moc hodna.konecne holka s kterou se da normalne bavit.No to by me zajimalo jestli ta NEZNÁMÁ ma nejaky kamarady kdyz je na vsechny tak protivna.Hele ja vim ze je to spatna vlastnost ale docela ti zavidim ze si takhle užíváš v zahranici.A vykasli se na NEZNÁMOU jenom závidi,ze mas lepsi rodice a lepsi život to me je jejich rodicu taky lito protoze maj takoviho spratka. ale neco je mi divny vzdycky když ti napisu tak ona sem napise za par minut.jo a jeste mi potom napis co to bylo s tou klárou to psala ona nebo to za ni nekdo psal??? cau kamosko!!!!!!!!!!
  • Hill zbožnuju

Hillary miluju.. mam o ní i blog.. *14*
  • pro Lindsay2

Ahoj! NO tak to teda promin no...ale fakt mi to příjde! Ale mě to je jedno.....co studuješ?
  • veru65

Hilary Duff

je to moje oblibena herečka a zpevacka je moc pekna! A film Nikdy to nezdavej je naprosto uzasnej a ja u toho i plakala *4* moc pekny film vazne!
  • mňam

já bych ji lízal
  • Vánoční dárek

Dcera viděla Prázdniny v Římě a chtěla by CD s písničkami z filmu. Poradíte mě? Předem děkuji.
  • duffik
    Hilary zpívá živě strašně dobře,oproti Miley
    koukněte sem Hil http://www.youtube.com/watch?v=Tt_0zA8E6ac&feature=related
    a Miley http://www.youtube.com/watch?v=RHKei9fXanU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit